Detalii sfâșietoare! Ce decizie luase Paul Walker cu doar câteva ore înainte de accidentul care i-a fost fatal? „M-a sunat imediat după…”

Autor:
Publicat: 07/07/2020 | 21:18

Au trecut șapte ani de când actorul Paul Walker s-a stins din viață într-un teribil accident de mașină. Evenimentul tragic a fost unul răsunător, iar fanii celebrei serii „Fast and furios” încă îi simt lipsa actorului.

Paul Walker s-a stins din viață la doar 40 de ani și a lăsat multe lucruri neterminat. Recent, s-a aflat că doar cu câteva ore înainte de accident actorul luase o decizie extrem de importantă care avea să îi schimbe viața. Se pare că totul avea legătură cu fiica sa Meadow. (CITEȘTE ȘI: UN ROMÂN A CUMPĂRAT 4 MAŞINI FOLOSITE ÎN FILMUL „FURIOS ȘI IUTE”. CE A FĂCUT CU ELE)

De-a lungul timpului, din cauza programului foarte încărcat, celebru actor nu a petrecut prea multe clipe alături de fiica sa. Paul Walker nu și-a îndeplinit așa cu își dorea rolul de tată. Meadow a locuit pentru o bună perioadă de timp alături de mama sa, iar abia atunci când a împlinit 13 ani, s-a mutat în California împreună cu tatăl ei.

„Vrea să fie un tată cu normă întreagă”

Pentru că își dorea să dedice mai mult timp familiei, actorul a luat o decizie extrem de importantă doar cu câteva ore înainte de a deceda. Potrivit unor surse citate de Mirror, Paul Walker și-a sunat un prieten, chiar înainte de teribilul accident și i-a spus că a hotărât să se retragă din activitate, să renunțe la carieră pentru a petrece mai mult timp alături de fetița lui.

„M-s sunat imediat după ce a vorbit cu Cheryl (n.r. mama lui Meadow) și mi-a spus că Meadow locuiește cu el, așa că vrea să fie un tată cu normă întreagă pentru ea”, a spus Caleb, unul dintre prietenii lui Walker. (VEZI ȘI: VIN DIESEL, ÎN STARE DE ȘOC! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU DUBLURA LUI ÎN TIMPUL CASCADORIEI)

Însă Paul Walker nu a putut să își ducă planul la final. La doar câteva ore după ce luase această decizie a fost implicat într-un accident rutier. Mașina în care se afla a intrat într-un stâlp și a luat foc. Actorul a decedat pe loc.