Detaliul înfiorător de la balconul apartamentului în care stă acum Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubitul croat

Autor:
Publicat: 12/02/2020 | 15:23

Detaliul înfiorător de la balconul apartamentului în care stă acum Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubitul croat. Vedeta a ales să locuiască pentru o perioadă la tatăl ei, care are grijă de ea.

După experiența traumatizantă prin care a trecut, Daniela Crudu a decis să locuiască la tatăl ei. Bărbatul, dar și sora brunetei au grijă în permanență de fosta asistentă TV. Tatăl brunetei a fost surprins în timp ce scutura sacul de aspirator pe balcon. Iar un detaliu incredibil a ieșit la iveală.

Pe pereții balconului, erau agățate două măști negre, ce îți dădeau fiori reci pe șira spinării. Nu mulți sunt cei care aleg să aibă, astfel, de decorațiuni în casă. Dar… cine știe. Poate este vorba despre un suvenir primit chiar de la Daniela, pe vremea în care participa la Asia Express. (CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA, REVOLTAT DIN CAUZA EXPERIENȚEI TRAUMATIZANTE PRIN CARE A TRECUT DANIELA CRUDU: ”ASTA CU GELOZIA ESTE CEVA…”)

Două măști negre, agățate în balconul tatălui Danielei Crudu

Daniela Crudu, marcată de trauma prin care a trecut

Daniela Crudu este încă marcată de momentele cumplite prin care a trecut și se află într-o stare destul de gravă. Potrivit celor mărturisite de ea, vedeta nu mai vede, momentan,  deoarece are ochii lipiţi şi plini de sânge. Cruduța mai spune că nu și-a văzut niciodată iubitul într-o astfel de stare.

”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show. Totodată, fosta asistentă TV recunoaște că ea și iubutul croat sunt de mult timp înpreună, s-au înțeles bine până când a bătutu-o și nici nu și-ar fi imaginat, vreodată, că se va ajunge într-o astfel de situație.