Detaliul vulgar observat de fani după ce Lidia Buble și-a fotografiat posterioul gol

Publicat: 27/06/2019 | 11:00

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. În plus, este și super-sexy, iar aparițiile ei sunt, de-a dreptul, răvășitoare. Atunci când nu se află în studio-ul de înregistrări sau pe scenă, artista obișnuiește să urce pe contul personal de socializare fotografii incendiare cu ea.

La fel s-a întâmplat și recent, când Lidia Buble, aflată în vacanță cu surorile sale, și-a explus posteriorul apetisant pe plajă, într-o ipostază senzuală. A fost apreciată pentru formele sale, dar au existat și critici la adresa ei, mulți fani acuzând-o că a devenit vulgară.

„Las-o moale cu corpul, tu ești cu cântatul!”, „Ar trebui să fii un pic mai reținută cu aparițiile astea dezbrăcate, nu te caracterizează. Răzvan nu are o influență prea bună”, „Poza asta nu e deloc fină”, „Nu mai poza așa. Cred că ai înțeles greșit ce înseamnă să fii artistă/vedetă… Ia exemplu de la colegele tale care sunt în top. Păcat că apari cu așa imagini, cred că ai greșit drumul. Rămâi tu…”, „De ce te expui așa?”, „Ai devenit vulgară”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Ulterior, Lidia Buble a dezactivat secțiunea de comentarii din dreptul fotografiilor proprii.

Citește și...