Deținutul care a evadat de la Penitenciarul Pelendava a fost prins!

Publicat: 15/08/2018 | 12:53

Deținutul în vârstă de 26 de ani care, în urmă cu aproape o săptămână, a evadat din Penitenciarul Pelendava, a fost prins, miercuri dimineață.(CITEȘTE ȘI: GESTUL DISPERAT AL LUI EL CHAPO! CE A FĂCUT CEL MAI MARE TRAFICANT DE DROGURI DIN LUME!)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române l-au localizat, identificat şi prins, în zona intersecţiei dintre Bulevardul Carol I şi Bulevardul Dacia, din Craiova, pe bărbatul de 26 de ani, din Bucureşti, care a evadat din Penitenciarul Craiova – Pelendava, la data de 9 august.(NU RATA, AICI: A DIVORȚAT CĂTĂLIN MOROȘANU?! FILMARILE CARE VOR CUTREMURA SHOWBIZ-UL DIN ROMÂNIA)

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, urmând ca la definitvarea acestora să fie făcute propunerile corespunzătoare unităţii de parchet competente. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a fost constituită o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cel în cauză fiind încarcerat în Penitenciarul Craiova”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj, citează știripesurse.ro

Deținutul executa o pedeapsă de patru ani pentru furt calificat, în regim semideschis. El a evadat cand se afla la muncă.

Citește și...