Devis Mangia: „Pentru suporteri e normal să se gândească la titlu!”

Autor:
Publicat: 27/10/2018 | 07:40
Devis Mangia: „Pentru suporteri e normal să se gândească la titlu!”

Devis Mangia, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova, a declarat după victoria pe care elecvii săi au pbținut-o la scor de neprezentare, 3-0 la Giurgiu cu Astra, că este normal ca suporterii Științei să se gândească la titlu.

„Pentru suporteri e normal să se gândească aşa. Pentru mine e important meciul următor. Trebuie să fim calmi şi să continuăm aşa. Cicîldău este Pentru mine este un jucător important pentru fotbalul românesc, nu doar pentru Craiova. În faţă avem jucători buni, Bărbuţ, Mitriţă, Mihăilă sau Koljic, dar la fel de buni sunt Meza Colli, Rocha, Baicu, Burlacu sau Markovic. Avem jucători foarte buni, toată echipa este ok pentru mine”, a declarat Devis Mangia, antremmorul principal al formației Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a urcat pe locul 2 în Liga I după victoria la scor de neprezentare 3-0 (1-0) pe care a obținut-o pe terenul formației Astra Giurgiu.

La 11secunde de la startul partidei, Denis Alibec a primit cartonaş galben pentru un fault foarte dur la Kolic și va fi suspendat în meciul cu FCSB. Alexandru Mitriţă a deschis scorul în minutul 38 şi i-a dedicat golul lui Ilie Balaci.

Golgheterul oltenilor a reuşit şi un assist pasându-i perfect lui Alexandru Cicâldău, care a marcat primul său gol pentru Universitatea în minutul 62.

Atacantul bosniac Elvir Koljic a înscris cel de-al şaptelea său gol pentru Craiova în tot atâtea meciuri în minutul 72 stabilind scorul final al confruntării de la Giurgiu.

Echipa antrenată de Devis Mangia a câştigat cu 3-0 şi a acumulat 22 de puncte, cu două mai mult decât Astra. Oltenii sunt pe locul 2 la distanță de un punct față de liderul CFR Cluj.