Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor, surprins cum își spală singur rulota în care trăiește

Publicat: 31/08/2020 | 22:04

Cătălin Kegheș, zis Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor, a fost surprins de paparazzi în nordul Capitalei, în timp ce își spăla cu spor rulota în care trăiește.

Deși pe micul ecran bucură oamenii doar cu o prezență amuzantă, în viața reală, Dezbrăcatu’ este cât se poate de serios și responsabil. Starul de la Prima TV a fost surprins în timp ce își spăla singur rulota în zona Otopeni. Se pare că, comediantul este un pasionat înrăit al călătoriilor în natură.

Cătălin obișnuiește să se plimbe des cu rulota pe care a achiziționat-o în mod express în această perioadă de pandemie, în care trebuie să stăm cât mai separați unii de ceilalți.

vedeta de la Cronica Cârcotaşilor a decis să plece în concediu cu rulota personală de curând. Se pare că, înainte de a reveni la TV, actorul a străbătut România în lung şi-n lat. Dezbrăcatu’ revine din toamnă la job-ul care l-a consacrat.

„Asta e. Nu mai contează acum! A fost rău, a fost bine … ce este foarte important e că m-am întors acasă la Cronică, aşa că ne vedem în toamnă!”, a spus Codruţ Kegheş.

Dezbrăcatu’ are un băiat de 11 ani

Cătălin Kegheș are un băiat pe nume Ştefan, în vârstă de 11 ani, de care se ocupă în mod constant. Deşi împarte custodia copilului cu soţia sa, Codruţ îşi dedică timpul liber acestuia.

„Este un copil ce îmi doresc foarte mult ca în această viaţă să fie fericit, să aibă sufleţelul liniştit că tăticul şi mama lui sunt alături de el, chiar dacă suntem separaţi. Când vreau să fiu doar cu băiatul meu, sunt doar eu cu băiatul…”, a declarant Dezbrăcatu’, în urmă cu doi ani.