Dezvăluire bombă despre nevasta lui Andi Moisescu! Gică Popescu a încercat să o „agațe” pe Olivia Steer

Publicat: 28/04/2019 | 12:17

Gică Popescu a încercat să o “agațe” pe Olivia Steer, actuala nevastă a lui Andi Moisescu. Informația a apărut în presă în urmă cu mai bine de un deceniu.

Deși era căsătorit cu Luminița, fostul căpitan al echipei naționale a făcut tot posibilul să intre în grațiile Oliviei Steer. Nu a avut, din păcate pentru el, succes.

Olivia Steer a refuzat avansurile lui Gică, deși acesta este mai bogat și mai influent decât soțul său, Andi Moisescu. Fostul căpitan al Barcelonei se mișcă repede și cu talent când pune ochii pe câte o femeie. Printre afaceri imobiliare de cinci stele și planuri de viitor în domeniul fotbalului, Gică Popescu își găsește timp și pentru cuceriri sentimentale. Sau măcar tentative, căci acesta este stadiul în care fostul căpitan al Barcelonei se afla cu cea mai nouă ‘țintă’ a sa, Olivia Steer.

Cei doi s-au cunoscut la prima ediție a emisiunii ‘Business Magazin’, a cărei realizatoare este chiar femeia care i-a sucit mintile ‘Baciului’”, susținea presa vremii în urmă cu 11 ani.

Pe 25 noiembrie 2007, Gică Popescu a fost primul invitat al rubricii „La masa negocierilor”. A fost momentul în care ex-fotbalistul a început avansurile asupra Oliviei. Au urmat telefoane, mesaje… Dar degeaba! Căsătorită cu Andi Moisescu, vedeta a refuzat să aibă o legătură amoroasă cu “Baciul”.

Citește și...