Dezvaluire uluitoare! Aceasta BOMBA SEXY este motivul plecarii lui Massimo Pedrazzini de la Steaua!

Publicat: 15/09/2015 | 13:17
Dezvaluire uluitoare! Aceasta BOMBA SEXY este motivul plecarii lui Massimo Pedrazzini de la Steaua!

Plecarea lui Massimo Pedrazzini de la Steaua a lasat cu gura cascata intreaga grupare ros-albastra, multi dintre fani intrebandu-se de ce a hotarat italianul sa renunte la postul de antrenor principal al campioanei.

CANCAN.RO a aflat ce se afla, de fapt, in spatele plecarii „macaronarului”. Ei bine, este vorba despre fiul sau si, mai ales, despre iubita acestuia.

massimo pedrazzini

Potrivit surselor noastre, Matteo Pedrazzini si partenera lui de viata, frumoasa Francesca Giassanto, traiesc o frumoasa poveste de dragoste si urmeaza sa se casatoreasca.

massimo pedrazzini

Din pacate, exista cateva probleme de natura financiara. „Fiind vorba de fiul lui, Massimo s-a oferit sa suporte el toate cheltuielile de nunta. Cand a aflat ca i-au redus salariul la doar 2.000 de euro, a luat foc„, au declarat surse de incredere, pentru CANCAN.RO.

massimo pedrazzini

A urmat o cearta destul de apriga, intre Pedrazzini Sr si fiul sau, juniorul reprosandu-i ca nu s-a tinut de cuvant. „Ce sa faca cu 2.000 de euro?! O bataie de joc. Fiul lui nu intelege asta. Si nici iubita lui, care visa la o nunta ca in povesti. Iar Massimo s-a suparat atat de tare ca a hotarat sa plece de la Steaua„, ne-au mai spus sursele noastre.

massimo pedrazzini

Se iubeste cu o romanca!

Matteo este fiul lui Massimo din mariajul cu o italianca, pe nume Margherita Festa, cu care fostul antrenor al Stelei mai are un baiat, pe nume Andrea.

massimo pedrazzini

Pedrazzini a divortat de fosta lui sotie si, de ceva vreme, se iubeste cu Raluca, o romanca mai tanara cu 14 ani decat el, care, la randul ei, i-a daruit un baietel.

B.P
 

Citește și...