Dezvăluiri-bombă în scandalul CRBL vs. Oase: ”Sunt oameni şi oameni, însă niciunul dintre ei nu este nepătat”

Publicat: 27/04/2020 | 20:51
Dezvăluiri-bombă în scandalul CRBL vs. Oase: ”Sunt oameni şi oameni, însă niciunul dintre ei nu este nepătat”

Au fost prieteni la cataramă timp de 15 ani. Au câștigat sezonul 2 al emisunii ”Asia Express”, numai că după aceea evenimentele au luat o turnură neașteptată. Oase a ales să prezinte sezonul 3 al emisiunii fără CRBL, iar acesta s-a simțit trădat.

CRBL – Eduard Mihail Andreianu – a considerat că a fost ”înjunghiat pe la spate” de prietenul său (Ionuţ Oase Dongo, ex-TAZ), taxându-l pe acesta într-un videoclip. Foștii colegi ai celor doi sunt de părere, totuși, că nimeni nu e perfect ”Adevărul este undeva la mijloc, dar amândoi ar ţepui pe alţii pentru binele lor. Acum Oase a ajuns vedetă şi i-a dat cea mai mare ţeapă lui CRBL, dar şi acesta a mers singur la Kanal D, deşi spune în interviu că îi găsise un loc la emisiunea aceea de dansuri. Oricum, CRBL are dreptate când spune că lui Oase i s-au dat mai puţini bani pentru că nu era cu el. Oase nu a făcut mare lucru de unul singur”, a spus unul dintre aceștia.

Un alt coleg este de părere că CRBL nu ar trebui să-l critice pe fostul prieten. Niciunul dintre ei nu ar fi ”nepătat”, consideră acesta.

“CRBL nu are dreptul să-l critice pe Taz pentru că ne-a luat mulţi bani din onorariile care ni se cuveneau. Şi-a luat maşină cu banii ăia, autoturism cu care s-a răsturnat. Nu este în măsură să arunce cu piatra, pentru că a făcut multe lucruri urâte. Dar ne-a şi ajutat, nu pot să nu spun asta. Sunt oameni şi oameni, însă nici unul dintre ei nu este nepătat. Taz a profitat cât a putut de prietenia lui, şi acum lui CRBL îi pare rău. Mai bine s-ar pensiona şi ar avea grijă de copilul lui decât să se ducă să spună prostii”, a povestit un coleg al celor doi, potrivit click.ro.

(CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE DESPRE CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, LA ASIA EXPRESS: „SE SCHIMBĂ TOTUL”)

CRBL și Oase

Oamenii ne-au iubit și ne iubesc ca echipă

Momentul în care totul s-a rupt între cei doi prieteni a fost atunci când Oase a acceptat oferta celor de la Antena 1, fără CRBL. Acesta a semnat contractul și a decis că o să plece singur în Asia.

„Din momentul ăla, Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo și au început discuțiile. Oase venea și îmi spunea: Băi, mie mi-au dat mai mult, mi-au dat și mai mult, el mințind, bineînțeles, că știu și eu care sunt cifrele, dar el așa credea, că dacă îmi dă sume mari, eu zic: da, băi, du-te! I-am spus: nu poți să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit și ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine și să strici tot ce am construit amândoi. Pentru niște bani?”, a povestit CRBL.

(VEZI ȘI AICI: GESTUL INCREDIBIL FĂCUT DE SPEAK, DUPĂ CE S-A CALIFICAT ÎN FINALA ASIA EXPRESS. A COMIS-O, IAR FANII AU VĂZUT TOT: “TE SCĂRPINAI…”)

Citește și...