Dezvăluiri înspăimântătoare la 3 luni de moartea lui Răzvan Ciobanu. Ce a făcut iubitul creatorului de modă

Publicat: 20/07/2019 | 11:12
Dezvăluiri înspăimântătoare la 3 luni de moartea lui Răzvan Ciobanu. Ce a făcut iubitul creatorului de modă

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a încetat din viață, acum trei luni de zile, în urma unui teribil accident de mașină. Răzvan Ciobanu a pierdut controlul volanului, iar destinul său a fost curmat fulgerător.

Răzvan Ciobanu a murit chiar în a doua zi de Paște, iar vestea șocantă i-a surprins pe toți cei care l-au cunoscut. Locul tragediei prezintă și acum urmele acelui teribil accident de circulație, copacii fiind puși la pământ și putând fi încă descoperite resturi ale mașinii la volanul căreia s-a aflat creatorul de modă.

Sunt și lumânări aprinse în memoria lui Răzvan Ciobanu, iar fostul iubit al designerului i-a ridicat acestuia un mic altar cu o cruce de lemn pe care este scris numele său.

Analizele au demonstrate că Răzvan Ciobanu cunsumase trei feluri de substanțe. Specialistii au determinat și ce droguri consumase Rizvan Ciobanu inainte de tragicul accident. Conform antena3.ro, fostul creator de modă consumase trei tipuri de droguri inainte de urca la volan. In momentul de fata, singurul drog care poate fi confirmat este cocaina. De altfel, Razvan Ciobanu recunoscuse că este dependent.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere

Designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. 

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi, din primele informații, a reieșit că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București.

 

Citește și...