Dezvăluiri uluitoare despre două vedete Kanal D România: ”Întrețineau relații sexuale în fiecare seară”. Despre cine este vorba

Publicat: 20/06/2019 | 11:45
Dezvăluiri uluitoare despre două vedete Kanal D România: ”Întrețineau relații sexuale în fiecare seară”. Despre cine este vorba

Una dintre cele mai votate concurente de la Puterea Dragostei a scos la iveală un secret uluitor despre un cuplu.

Bianca de la ”Puterea Dragostei” a fost cea care a povestit cu lux de amănunte ce se întâmpla de fapt între cuplul Raluca și Ricardo, de fiecare dată când se termina ziua de filmare.

A spus de faza că a spus că ei nu se înțeleg, că în Turcia nu s-au văzut și că acolo (în vacanță, n.red.) și-au dat ei seama… Total FALS! Ei și-au petrecut tot timpul împreună, stăteau în fiecare seară împreună, întrețineau relații sexuale în fiecare seară, deci e fals. Nu au cum să spună că în vacanță și-au dat seama, relația lor a fost strict pentru relații intime”, a spus Bianca.

Bruneta a mai dezvăluit despre raluca că nu ar fi rupt, de fapt, niciodată, legătura cu fostul ei iubit.

Am aflat care este adevărul dintre Raluca și fostul ei iubit. Raluca a plâns de multe ori când el o căuta și tot căuta băgare în seamă cu el. Fostul ei iubit a păstrat legătura cu familia ei și ea, atunci când s-a înscris la emisiune, s-a înscris pentru că fostul ei iubit s-a despărțuit de ea pentru că nu era populară… Iar raluca a venit la emisiune strict pentru acest lucru, să devină populară, tocmai de acta și-a plătit și follow… Cred că ea și-a atins scopul, devenind populară, și de asta s-au și împăcat acum”, a mai explicat Bianca.

Mai mult decât atât, Bianca susține că Raluca nu a dorit niciodată să rămână cu Ricardo. ”Ăsta a fost scopul ei, să devină populară, nu să își găsească pe cineva”, consideră aceasta.

Citește și...