Dezvăluirile unei videochat-iste care câștigă peste 150.000 de euro: ”Ce pe mine mă deranja îi atrage pe clienții mei!”

Publicat: 08/02/2019 | 15:35
Dezvăluirile unei videochat-iste care câștigă peste 150.000 de euro: ”Ce pe mine mă deranja îi atrage pe clienții mei!”

Lora-Rose Curtis este o tânără care a ales o cale simplă, la prima vedere, de a face mulți bani: videochat-ul. Cu chiria neplătită și cu multe datorii Lora a început o nouă carieră! Tânăra câştigă în jur de 150.000 de euro pe an şi povesteşte cu lux de amănunte ce face pentru banii primiţi.

Ea descoperise că o prietenă lucra în domeniu și, încurajată de sora ei, a decis să renunțe la jobul de recrutor care o solicita intens şi să meargă pe drumul mai uşor.

Vorbea ore-n şir cu fel si fel de bărbaţi cu gânduri şi fantezii diferite. Avea o impresionantă colecţie de jucării sexuale şi costume provocatoare.

„Am avut o încredere scăzută în mine și în felul în care arăt, legat de corpul meu, dar de când am început să-mi dau seama că fix ce pe mine mă deranja îi atrage pe bărbaţi, încrederea în mine a crescut. Mă consider mai mult psihoterapeut decât un obiect sexual virtual. Mai mult decât să mă vadă dezbrăcată, clienţii mei adoră să vorbească vrute si nevrute cu mine”, a declarat Lora-Rose Curtis pentru Mirror.

Citește și...