Poveştile necunoscute despre DAN STRATAN, omul din umbra lui SORIN OVIDIU VÂNTU. Socrul-miliardar al MĂDĂLINEI GHENEA e devorator de puicuţe!

Publicat: 25/06/2016 | 23:17
Poveştile necunoscute despre DAN STRATAN, omul din umbra lui SORIN OVIDIU VÂNTU. Socrul-miliardar al MĂDĂLINEI GHENEA e devorator de puicuţe!

Despre noul prieten al Mădălinei Ghenea v-am mai povestit: Matei Stratan e un puşti destul de neiniţiat în ale amorului. Cel puţin faţă de tatăl său, Dan Stratan, care este cu adevărat Don Juanul familiei. Şi nici cu bunică-su nu ne e ruşine!

Femeile din vieţile lungi, pline şi suficient de tari ale bărbaţilor Stratan

Ieri, Mădălina Ghenea posta, pe contul personal de Instagram, un video cu noul său prieten, Matei, cântându-i la pian ”Sonata lunii”, de Beethoven. Ce nu a spus Mădălina (şi poate că nu a spus pentru că nu ştie) este că tatăl său e cel care l-a învăţat pe Matei şi să cânte la pian, şi să folosească asta pentru a convinge damele să se lase gâdilate la clape.

Aşa cum cel mai citit site din România vă povestea ieri, Dan Stratan a folosit exact aceeaşi metodă de cucerire pe pielea unei celebre directoare de agenţie de publicitate. Chiar dacă să tot fie vreo 20 de ani de când s-a produs evenimentul, acum ne dăm seama că aşchia nu sare departe de pian.

Pe lista lui Dan Stratan mai stau, la loc de cinste, Lili Stan, Diana Flutur (pe care o împărţea, se zice, cu Dinu Patriciu) şi celebra Belba, cu care CANCAN l-a fotografiat sărutându-se în plină stradă. Invariabil, Stratan îşi ducea victimele în vizuina lui confort 1 de pe strada Popa Savu, o vilă cu pereţi suficient de groşi cât să nu se audă nici un pâs (darămite un geamăt) dinăuntru.

Dacă Dan Stratan i-a transmis lui Matei talentul la vrăjit dame, aflaţi că nici părintele nu este autodidact. La rândul său, Dan Stratan a moştenit donjuanismul de la tatăl acestuia (bunicul lui Matei), un bătrânel feroce ca un tigru şi potent ca un tăuraş, care la 75 de ani a divorţat de nevastă pentru a se dedica unei relaţii cu o asistentă medicală.

Bărbaţii pricepuţi, la fel de tari şi plini de bani din viaţa lui Dan Stratan

La un singur lucru este Dan Stratan mai priceput decât la agăţat dame: la agăţat domni cu bani. Am mai scris despre faptul că el a fost sfătuitorul din umbră al lui Sorin Ovidiu Vântu, adică autorul moral al păcălirii unor bătrânici care chiar au crezut că îşi pot înzeci banii dacă îi depun la noul Caritas (FNI / GELSOR), opera lui Dan Stratan.

Ce nu s-a spus deloc, însă, este că Dan Stratan a înşirat oamnei bogaţi pe carneţele mai ceva decât femei: el a fost apropiat de doi miniştri de finanţe din două ţări diferite: de Milan Velcev, cu care a fost coleg la Londra (Velcev a fost Ministru de Finanţe al Bulgariei între 2001 şi 2005), şi de Sebastian Vlădescu (Ministru de Finanţe în două mandate, în guvernele Tăriceanu şi Boc).

Priceputul Dan Căpitan de Parai nu a fost prieten degeaba cu toţi aceşti oameni influenţi. În 2011, acesta figura în top 500 Capital cu o avere de 15 milioane de euro. De atunci, am putea să pariem că şi-a mai umflat niţel conturile, dacă ţinem cont şi de faptul că între timp Dan Stratan a devenit şi ”mogul al asfaltului”. Acesta a luat mai multe contracte de asfaltare babane de la stat, toate în valoare de nişte milioane de euro, contracte care de altfel fac, în acest moment, obiectul unui dosar DNA. Pentur că, se ştie, doar fraierii n-au dosar la DNA, iar Dan Stratan e orice, numai nu fraier.

Ana Manole

Citește și...