Diana Belbiță s-a mutat definitiv din România! Ce țară a ales vedeta Kanal D

Publicat: 22/10/2019 | 14:00

Diana Belbiță a decis să se stabilească în Canada și urmează să reprzinte această țară în luptele din UFC. Anunțul a fost făcut de sportiva în vârstă de 23 de ani pe contul personal de socializare. Din primele informații, a luat hotărârea după înfrângerea suferită la debutul în UFC, când mai multe persoane au criticat-o.

Diana Belbiță și-a schimbat poza de profil de pe Facebook, luni, iar în fundalul fotografiei apare un uriaș steag al Canadei. “Prințesa războinică” a vorbit într-un interviu acordat recent pentru ProSport despre decizia de a pleca în Canada.

În primul rând, e cu totul și cu totul alt nivel aici. În plus, aici am fost acceptată foarte bine. În România, ca fată, toți se uită un pic ciudat la mine. Aici nu s-a întâmplat așa ceva. Socializăm altfel și toată lumea e egală, toți ne simțim la același nivel.

Aș putea compara Canada cu un oraș în care am stat: Oradea. De ce? Pentru că e liniște, lumea e liniștită. În București am stat jumătate de an și eram stresată de agitația și aglomerația care era peste tot, aici pot spune că mă bucur de liniște. Și altceva, aici fiecare face ce vrea, nu există prejudecăți. Nu contează cum te îmbraci sau dacă ieși ciufulită de la antrenament, că m-am săturat să se uite toată lumea la mine dacă uit să mă pieptăn după un antrenament.

Deși inițial am crezut că o să vin doar pentru o scurtă perioadă de timp, am decis să rămân aici. În România voi veni doar în vizită, cel puțin cât timp părinții mei vor fi în țară, pentru că intenționez să-mi clădesc un viitor aici și să-i aduc și pe ei”, a spus Diana Belbiță.

Diana Belbiță s-a stabilit în orașul Hamilton, din provincia Ontario. A devenit luptătoare profesionistă în 2014. E multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo și kickboxing.

Citește și...