Diana, cea mai cunoscuta prostituata de la mare, filmata cu camera ascunsa in actiune!

Publicat: 02/08/2018 | 12:51

Diana este una dintre cele mai pretențioase dame de companie de pe litoralul românesc. Și asta pentru că dacă ceva nu e pe placul său, imediat refuză să încheie vreo înțelegere. Fiind atât de cunoscută în rândul bărbaților dornici să își îmbogățească experiențele sexuale, un cunoscut vlogger de la noi și un artistul Chriss Casper au făcut un material despre ea. Cei doi au filmat-o cu o cameră ascunsă în timp ce “își făcea treaba”. Mai mult, cântărețul a stat de vorbă cu ea și a aflat care îi sunt tarifele.

Citește și: Un militar din Dâmboviţa a fost bătut şi tâlhărit de “peștii” unei prostituate. Motivul e incredibil

În seara în care a fost filmată cu o cameră ascunsă, ea a avut primul client la ora trei dimineața, după ce în apropierea sa a oprit o mașină neagră în care erau patru tineri. După o mică discuție, unul dintre bărbați a acceptat condițiile Dianei și a coborât din mașină, retrăgându-se în spatele blocurilor de la bulevard. Partida de amor tânărul care i-a picat în mreje a durat șapte minute. Satisfăcut de serviciile cunoscute ale damei de companie, tânărul s-a întors la autoturism și i-a lăsat și pe prietenii săi să fie “răsfățați” de Diana. Doar doi dintre ei au bătut palma cu tânăra.

Artistul Chriss Casper a stat de vorbă cu Diana, cea mai cunoscuta prostituata de la mare

În mai puțin de o oră, cunoscuta prostituată de la mare a avut cinci clienți. La un moment dat, de ea s-a apropiat cu mașina cântărețul Chriss Casper, provocat de vloggerul Gabriel Fereșteanu să afle care sunt tarifele.

“Bună! Ia, spune! Da. E 100 – oralul, 150 – combinat. Aici, da. E 400”, a spus tânăra care face ravagii în rândul domnilor veniți pe litoral.

“Bună! Diana? Zi-mi și mie cât ai scorul. Unde, aici, în tufe? Și dacă vreau să vii la cameră? Am înțeles”, a reacționat Chriss Casper.

Dorind să știe și cum stă la capitolul sănătate, carismaticul cântăreț a înfuriat-o pe Diana, care i-a dat o replică memorabilă.

“Auzi, eu am o tradiție așa să întreb: ai analizele la zi, le ai făcute măcar?”, a mai întrebat artistul.

“Mă f*%$ sau îmi faci copii? Hai… îmi pierzi timpul!”, a comentat acid tânăra.

După filmarea făcută cu o cameră ascunsă, cântărețul s-a întâlnit cu vloggerul căruia i-a împărtășit impresiile sale.

“Adică nuu își pierdea timpul cu mine, ai văzut că mi-a închis gura foarte repede. A și plecat. Dacă e ceva special la ea și merită acest renume, cred că eficiența ei – știi, că e în spotul acela tot timpul și că știe ce vrea, nu-și pierde timpul, te trimite la plimbare imediat, știi? Adică e un pic de business acolo”, a mărturisit Chriss Casper.

“Probabil veți fi destul de surprinși, nu? 2.200 de euro pe lună, la un calcul simplu. (…). Ajunge la un salariu cu mult, mult mai mare decât încasează directorii recunoscuți din diverse domenii. (…) ”, a declarat jurnalistul Gabriel Fereșteanu.

Citește și...