Diana de la „Insula Iubirii”, făcută praf! „M-au luat toţi nervii. Dă-te-n…”

Publicat: 05/06/2017 | 21:17
Diana de la „Insula Iubirii”, făcută praf! „M-au luat toţi nervii. Dă-te-n…”

Concurenţii de la “Insula Iubirii” au luat foc după ce au văzut imaginile cu sărutul dintre Diana şi Andi. Bruneta a fost făcută praf pentru felul în care a ales să se poarte cu Ben.

„Jumate din inima mea e în altă parte. Dacă eu simt chestia asta şi tu eşti bine… Uite cum îmi tremură mâinile. Mie îmi vine să plâng, nici nu pot să văd aşa imagini”, a spus Aurel.

Cel mai vehement a fost, de departe, Robert. „M-au luat toţi nervii. Dă-te-n în **** mea, nici nu te fereşti, te doare în ******. ***** proastă. Vii aici cu omul ăsta, care ai văzut ce suflet are şi îl faci de râs pe la TV. Băgami-aş **** în tine de *****. Eram sigur de a lui Ben. Îţi dai seama că oricum femeia se **** clar… Eu în primul rând nu înţeleg ce îl atrage pe el la femeia aia, nu se potrivesc absolut deloc… Ştiam că sunt, dar nu mă aşteptam să îi găsesc lângă femei ca Ben”, a spus Robert.

„Ale noastre sunt cu aia acolo, mâncaţi-aş gura ta şi aia după 3-4 zile face din astea. Le influenţează… Îmi vine mie să plâng pentru el. La cum îi punea mâna peste tot, cred că s-a ***** deja. S-a ***** deja, că nu îi pui mâna unei femei aşa prima dată, că îţi e ruşine”, a fost şi reacţia lui Cosmin.

Citește și...