Diana de la “Insula Iubirii” s-a făcut de râs pe Facebook. A încercat să fie profundă, dar…

Publicat: 24/04/2019 | 09:58

Diana de la “Insula Iubirii” s-a făcut de râs în mediul on-line. Ex-concurenta show-ului difuzat de Antena 1 a încercat să fie profundă și a vrut să pună la punct persoanele care o contest. Nu i-a ieșit absolut deloc!

Orice femeie poate fi frumoasă cu operaţiile estetice bine făcute. Important ESTE creierul şi sufletul„, a scris Diana Constantin.

Așa cum se poate observa, vedeta nu a făcut acordul subiectului cu predicatul în cea de-a doua propoziție. Semn clar că orele de limba română nu i-au plăcut deloc.

A fost în pragul sinuciderii

Recent, Diana Constantin a dezvăluit un episod dureros și mai puțin cunoscut din viața ei, peste care cu greu a reușit să treacă. „Părinţii mei s-au despărţit, tata s-a recăsătorit cu o femeie care avea două fete şi mi-a spus că eu nu mai sunt copilul lui. Asta m-a dărâmat psihic. Şi în momentul de faţă sunt afectată. A fost şocul pentru că nu-mi imaginam viaţa fără amândoi părinţii. Am încercat să-mi iau viaţa, dar m-au prins la timp. Şi acum pentru că sunt depresivă am tot timpul gânduri. Eu sunt o persoană sinceră, dar am foarte multe întrebări, nu înţeleg de ce nu pot să fiu stabilă”, a mărturisit Diana Constantin la un post de televiziune.

Citește și...