Diana Dumitrescu, primele declarații despre botezul băiețelului ei: ”Nașii vor fi…”

Autor:
Publicat: 01/10/2019 | 22:55

În secret, discreta actriță Diana Dumitrescu a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu o lună. Iar acum, vedeta a oferit și primele declarații despre creștinarea băiețelului ei. Botezul micuțului Carol Anton va fi unul intim, discret, iar cei care îi vor fi naşi vor fi un prieten bun al soţului Dianei Dumitrescu şi sora lui Alin. 

„Eu m-am trezit de la o viaţă pe care o aveam şi care îmi plăcea foarte mult, cu o responsabilitate foarte mare. Cumva am în permanenţă o stare de grijă. Este şi foarte frumos, dar este şi foarte greu. Trăieşti nişte sentimente greu de exprimat în cuvinte. Este extrem de greu. Este haos, pregătiţi-vă psihic. Pentru mamă este suficient să îşi ia copilul în braţe, că trece oboseală, trece sentimentul de foame, de absolut orice.

O să fie ceva foarte intim (n.r. botezul) şi abia aştept să îl botez. Naşii vor fi un prieten foarte bun al lui Alin şi sora lui Alin, ei doi vor fi nasii. Nu sunt un cuplu. În general se alege când sunt cupluri, dar nu e cazul”, a declarat Diana Dumitrescu la „Răi Da Buni”.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit anul trecut

Diana Dumitrescu, năcută pe data de 30 septembrie 1983, în Constanța, a devenit soția lui Alin Boroi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriță pe 16 septembrie 2018. În toamna lui 2017, frumoasa vedetă a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”. (CITEȘTE ȘI: DIANA DUMITRESCU, RUGĂMINTE PENTRU FANII EI ÎNAINTE SĂ DEVINĂ MĂMICĂ: ”UNELE LUCRURI SUNT FĂCUTE SĂ…”)

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. În trecut, actrița, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ion Ducu.