Diana Dumitrescu, strigăt de ajutor în al doilea trimestru de sarcină: ”Dacă aveți idei cum să…”

Publicat: 10/04/2019 | 16:32

Diana Dumitrescu, strigăt de ajutor în al doilea trimestru de sarcină! Vedeta a apelat la fanii ei pentru a rezolva o problemă care nu-i dă pace de câteva zile.

Diana Dumitrescu va deveni mămică pentru prima oară și este în culmea fericirii! Vedeta a aflat marea veste în timp ce se afla într-un city break cu soțul ei, dar apoi a făcut testul de sânge pentru a fi 100% sigură. Acum însă ea se confruntă cu o mică ”problemă” care îi dă bătăi de cap. Așa că Diana Dumitrescu le-a cerut ajutorul fanilor ei. (CITEȘTE ȘI: DIANA DUMITRESCU ȘI-A CUMPĂRAT MAȘINĂ DE 80.000 DE EURO ȘI 2, 5 TONE, CU BANII PRIMIȚI LA NUNTĂ)

„Stau și contemplez la viitoarea cameră a copilului și mă tot gândesc cum să o decorez. Dacă aveți idei cum să o decorez și, dacă puteți, să-mi trimiteți și mie, pentru că sunt un pic în pană de idei” a spus Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit anul trecut

Diana Dumitrescu (n.: 30 septembrie 1983 în Constanța) a devenit soția lui Alin Boroi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriță pe 16 septembrie 2018. În toamna lui 2017, frumoasa vedetă a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”(VEZI ȘI: CINE A AJUTAT-O PE DIANA DUMITRESCU SĂ SCAPE DE DEPRESIE: ”AM AVUT MARE NOROC CU…”)

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. În trecut, actrița, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ion Ducu.

Citește și...