Diana Munteanu, fotografiată goală, în dormitor. Imaginea a ajuns pe Internet

Publicat: 27/10/2019 | 17:12

Diana Munteanu a fost dur criticată în ultima vreme, din cauză că ar fi exagerat cu operaţiile estetice. Vedeta, însă, a mărturisit că se simte foarte bine în pielea ei şi se consideră o femeie extrem de sexy. Lipsită de inhibiţii, Diana a postat o imagine pe reţelele de socializare, care a curiozotatea fanilor, dar şi controverse.

Şatena s-a lăsat fotografiată goală, în dormitor, în timp ce era pe tărâmul viselor. Imaginea a ajuns pe Internet, fiind distribuită chiar de ea. …easy like sunday morning💭„, a scris Diana la fotografie.

Am și eu o curiozitate: cine ți-a făcut poza?/ Interesant bronz… Dar, cine ți a făcut poza? 😋😋😋/ Nu ti e frica sa dormi singura? 😂/ Nu mi zice ca dormi goala 😀😀…/ Asta ii somnu de dupa o partida buna/ Ești asa cum zice lumea… Minunată! Dumnezeu Te Iubește!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de la fani.

Diana Munteanu a spus câte kilograme are, dar și înălțimea ei

În vârstă de 40 de ani, Diana Munteanu are o greutate 53 de kilograme și o înălțime de 1,71 cm, potrivit mărturisirilor sale, făcute într-un comentariu, pe care îl găsiți într-una dintre imaginile din galeria foto a articolului. La aceași postare, vedeta a fost comparată cu Daniela Crudu, iar reacția sa i-a surprins pe mulți.

Diana Munteanu are 53 de kilograme și o înălțime de 1,71 cm © Instagram“Exagerezi cu solarul, soarele și mai nou cu buzele! Păcat!”, “Ești superbă.. nu te uita în gura lumii… căci nici pământul nu o astupă👍💪🌟🍷”, “Ce e mult nu e bun, vei vedea după 50 de ani, probleme cu pielea. Nu e decât un sfat, am facut mai puțină plajă și sporadic mai tot timpul anului… și acum aș avea interzis total expunerea, dar mai «fur» măcar 2 săptămâni și la până-n 30c. E plăcut la soare dar…🤦‍♀️🍹🥰”, “Foarte frumoasă 🥰 lasă haterii să comenteze dacă tu așa te simti bine în pielea ta 😇”, “Ești minunată, femeie!” sunt alte patru dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Citește și...