„Diavolii” promit să le facă viață grea „extratereștrilor” pe „Old Trafford”: „Să vină!”

Autor: Cristian P
Publicat: 10/04/2019 | 19:22
Manchester United va primi în această seară de la ora 22:00 pe „Old Trafford” în manșa tur a sferturilor de finală a Champions League vizita formației FC Barcelona.

Cu toate că diferența de valoare dintre cele două loturi este net în favoarea catalanilor, Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul „diavolilor” a declarat că elevii săi au de partea lor toate atu-urile pentru a se ridica din toate punctele de vedere la valoarea adversarilor.

„Când întâlneşti Barcelona, cu istoria şi tradiţia acestui club, cu o asemenea calitate a acestei echipe şi a jucătorilor, trebuie să îţi ridici nivelul jocului. Ştim că trebuie să fim la cel mai bun nivel. Nu am făcut asta în meciul cu PSG de acasă, dar cred că rezultatul din meciul retur le-a dat jucătorilor încredere, la fel cum suporterilor le-a dat încredere că este posibil şi contra Barcelonei. Este o confruntare pe care o aştept. Sezonul acesta am fost destul de norocos cât să joc contra lui Ronaldo şi Mbappe şi sunt provocări pe care le aştept cu siguranţă, cred că toţi jucătorii le aşteaptă. Să vină!”, a declarat Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul formației Manchester United.

În duelul cu Barca, tehnicianul norvegian al „diavolilor” nu va putea conta pe mai mulți jucători care au probleme medicale mari, aceștia fiind Rashford, Alexis Sanchez, Andre Herrera, Bailly şi Matic.

De partea cealaltă, catalanii vin deciși să obțină un rezultat pozitiv care să le confere prima șansă la calificarea în returul de pe „Camp Nou” și nu concep să nu fie prezenți în careul de ași al acestei ediții a Champions League.

În primele două dueluri din manșa tur a sferturilor de finală din Champions League, Liverpool s-a impus cu 2-0 în fața cleor de la FC Porto în timp ce Tottenham s-a impus cu 1-0 în duelul cu Manchester City.

Tot astăzi, în manșa tur a Champions League va avea loc duelul dintre Ajax Amsterdam și Juventus Torino.

Citește și...