Dică: „Am primit două goluri din faze fixe!”

Autor:
Publicat: 02/11/2018 | 11:33
Dică: „Am primit două goluri din faze fixe!”
Nicolae Dică, antrenorul principal al formației FCSB a pus eliminarea din Cupa României, suferită de echipa sa la Călărași cu Dunărea, scor 2-1, pe seama lispei de concentrare la fazele fixe a elevilor săi.

„A fost un joc echilibrat, un joc în care ne-am creat câteva ocazii să marcăm. Am primit două goluri din faxe fixe, două goluri identice. Nu înțeleg de ce nu avem aceeași concentrare la fazele fixe, să reușim să câștigăm duelurile. Ratăm și foarte mult. Acum nu ne mai rămâne decât ssă câștigăm cu Astra. Nu mai contează cum e gazonul pe Arena Națională, trebuie să câștigăm. Cine intră pe teren, trebuie să dea totul și să câștigăm meciul cu Astra „, a declarat Nicolae Dică

Dunărea Călăraşi a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-1 (0-0), pe teren propriu, în ultima partidă din optimile de finală ale Cupei României.

La primul meci din istorie în nocturnă pe teren propriu, Dunărea s-a impus prin golurile marcate de Alin Şeroni (min. 47), Alin Dobrosavlevici (min. 80), ambele cu capul, din cornere executate de Bodo Kanda. Golul ”roş-albaştrilor” a fost reuşit de tânărul Cristian Dumitru (min.82).

FCSB a terminat partida în zece oameni, atacantul Raul Rusescu fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben (min. 90+3).

FCSB este la al treilea său eşec în ultimele patru partide în campionat şi Cupa României.

Pentru FCSB urmează un meci extrem de important în Liga I pe teren propriu cu cei de la Astra Giurgiu. De partea cealaltă, Dunărea va juca pe teren propriu cu Viitorul Constanța.