Dică îndemană la echilibru: „Nu suntem calificaţi!”

Publicat: 20/10/2017 | 07:00
Dică îndemană la echilibru: „Nu suntem calificaţi!”

Nicolae Dică, antrenorul principal al FCSB s-a declarat mulţumit de rezultatul pe care elevii săi l-au obţinut în Israel, 2-1 pe terenul lui Hapoel Beer Sheva. Cu toate că FCSB este lider autoritar al Grupei G din care face parte, Nicolae Dică şi-a invitat elevii la echilibru, afirmând că pentru a fi siguri de primăvara europeană, aceştia trebuie să mai câştige trei puncte. 

„Nu suntem calificaţi, mai trebuie să mai luăm trei puncte, abia atunci vom putea vorbi de calificare. Băieţii merită toată felicitările, au jucat bine şi au muncit foarte mult. E victoria lor. Gnohere a intrat foarte bine, am reuşit să marcăm două goluri, am ţinut bine de minge, dar, în final, recunosc că am suferit”, a declarat Nicolae Dică.

Principalul roş-albaştrilor a ţinut să explice de ce nu a încpeut meciul cu Harlem Gnohere în condiţiile în care Denis Alibec a absentat din lot, preferându-l din primul minut în atac pe Florin Tănase.

„Am vorbit cu Bizonul şi i-am explicat de ce nu va fi titular. L-am preferat pe Tănase, pentru că este un jucător mai mobil, are o viteză mai bună, iar cei de la Hapoel au probleme mari în zona centrală, în spatele mijlocaşilor.  E distanţă mare între fundaşii şi mijlocaşii lor centrali. Acolo i-am cerut lui Tănase să se demarce. Bizonul a intrat foarte bine şi a dat dovadă de profesionalism. Este normal să fie supărat, pentru că orice jucător îşi doreşte să joace mai mult” , a spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

Intrat pe teren în locul lui Tănase în minutul 69, „Bizonul” a rezolvat de unul singur meciul înscriind în minutele 70 şi 75 ale partidei. Cu cele trei puncte câştigate în Israel, FCSB conduce grupa G cu 9 puncte.

Autor: Cristi P.

                                   

 

Citește și...