Dică promite victoria: „ E un moment mai dificil! Îmi doresc să fiu alături de jucători și să ajungem pe primul loc!”

Autor:
Publicat: 27/10/2018 | 07:17
Dică promite victoria: „ E un moment mai dificil! Îmi doresc să fiu alături de jucători și să ajungem pe primul loc!”

FCSB se va duela astăzi în ultima etapă a Ligii I cu FC Voluntari într-un meci în care presiunea este pe umerii lui Nicolae Dică. După două înfrângeri consecutive cu Chaijna și Craiova, FCSB este condmanată la victorie, un pas greșit putându-I fi fatal lui Nicolae Dică.

„Acum, când e un moment mai dificil îmi doresc să fiu alături de jucători și să ajungem pe primul loc. Am rămas și pentru acei antrenori care mai sună pe la Luțu ca să vină la Steaua și care îl mai invită pe patron la o cafea. Mă ambiționează lucrurile acestea. Stau mulți la cotitură pentru că Steaua e un club mare și oricine își dorește să antreneze la Steaua. Am vorbit cu patronul. Am văzut că s-au făcut multe speculații pe seama a ceea ce am declarat eu după jocul de la Craiova. Multă lume a spus că trebuia să plec. Am motivele mele pentru care am rămas. Eu sunt cel care decide cine intră pe teren și cine va fi schimbat la jocul cu Voluntari. Nu sunt omul care să renunț ușor”, a declarat Nicolae Dică, antrenorul principal al formației FCSB.

Partida dintre FCSB și FC Voluntarii va avea loc de la ora 21:00 duelul fiind transmis în direct de Digi Sprot, Telekom Sport și Look.

 

Echipele probabile FCSB- FC Voluntari:

 

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Morais – Popescu, Nedelcu – Man, Fl. Tănase, Coman – Gnohere

Antrenor: Nicolae Dică

 

FC Voluntari: Vîtcă – Ricardinho, Balaur, Armash, Bucurică – Căpățână, Laidouni, Belahmeur – Gheorghe, Gadze, Malfleury

Antrenor: Ioan Andone