Diego Simeone recunoaște supremația Borussiei: „Dortmund joacă excelent în acest moment, e foarte plăcut să îi urmăreşti!”

Autor:
Publicat: 25/10/2018 | 07:36
Diego Simeone recunoaște supremația Borussiei: „Dortmund joacă excelent în acest moment, e foarte plăcut să îi urmăreşti!”
La nouă ani distanță după ce a cedat cu 4-0 în fața lu Chelsea în Champions League, Atletico Madrid a „recidivat” aseară și a cedat la Dortmund tot cu 4-0 duelull din runda a III-a a Grupei A.

Galben-negrii s-au impus grație reușitelor semnate de Axel Witsel (min.38), Raphael Guerreiro (min. 73, 89) şi Jadon Sancho (min. 84), iar la finalul partidei, Diego  Simeone a avut puterea să recunoască superioritatea totală nemților.

„Au jucat foarte eficient, au fost foarte dinamici. E atât de important să pui presiune pe adversar, să recuperezi mingea şi să ai o posesie rapidă, iar ei au fost minunaţi la acest capitol. Dortmund joacă excelent în acest moment, e foarte plăcut să îi urmăreşti, ca spectator. Rezultatul e unul clar, chiar dacă în prima repriză am avut şi noi câteva oportunităţi. Dar a fost 4-0, la ce bun că ne-am creat ocazii? Dincolo de rezultat, am văzut câteva lucruri bune la echipa mea”, a declarat Diego Simeone.

Cu cele trei puncte câștigate, Borussia a ajuns la 9 puncte acumulate în Grupa A și este ca și calificată în primăvara Champions League. Pe locul 2 se află în continuare Atletico Madrid cu 6 puncte în timp ce Monaco și Club Brugge sunt pe ultimele două locuri, cu câte un punct după remiza directă din Belgia de aseară, scor 1-1.

Programul Grupei A

Etapa I     

AS Monaco – Atletico Madrid 1-2

Club Brugge – Borussia Dortmund 0-1

 

Etapa a II-a         

Borussia Dortmund – AS Monaco 3-0

Atletico Madrid – Club Brugge 3-1

 

Etapa a III-a

Club Brugge – AS Monaco 1-1

Borussia Dortmund – Atletico Madrid 4-0

 

Etapa a IV-a

marți, 6 noiembrie

ora 19:55 AS Monaco – Club Brugge

ora 22:00 Atletico Madrid – Borussia Dortmund

 

Etapa a V-a

miercuri, 28 noiembrie:

ora 19:55: Atletico Madrid – AS Monaco

ora 22:00 Borussia Dortmund – Club Brugge

 

Etapa a VI-a          

marți, 11 decembrie:

ora 22:00 AS Monaco – Borussia Dortmund

ora 22:00 Club Brugge – Atletico Madrid