Dietă de urgență! Cum arată Alina Pușcaș, la o lună după ce a născut. Vedeta Antena 1 i-a lăsat pe toți mască

Publicat: 01/09/2019 | 11:53

Alina Pușcaș a născut acum o lună și nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă cu o talie… de viespe. Dar vedeta Antena 1 i-a lăsat pe toți… mască, secretul ei fiind o dietă cu efecte rapide. 

Are 33 de ani și trei sarcini la activ. Dar Alina Pușcaș a descoperit ”secretul” unei siluete de invidiat. Fost model, Alina Pușcaș a avut grijă dintotdeauna de silueta sa, încercând chiar și diete vegetariene.

„Am exclus prăjelile definitiv…ştiu cât sunt de nocive (chiar dacă sunt gustoase). Parţial, am eliminat din alimentaţie pâinea şi prãjiturile care conţin mult zahãr. De exemplu, am început să gătim acasă clătite cu lapte de soia, fără zahăr (pentru a obţine acea dulceaţă a lor, punem în compoziţie măr ras, aşa înlocuim zahărul procesat)”, a mărturisit Alina Pușțcaș pentru csid.ro. după cea de-a doua sarcină.

Alina Pușcaș a dezvăluit, totodată, și care este dieta ei preferată: „Cea cu multe legume şi salată verde, în cele mai inedite combinaţii de ingrediente, multă apã (în jur de 3 litri), ceaiuri. Exclud pâinea şi dulciurile”, a mărturisit frumoasa vedetă.

Alina Pușcaș, talie de viespe

Alina Pușcaș are o familie minunată!

În 2015, în august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru. Tot în aceeași perioadă, s-a mutat cu partenerul ei de viață, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care s-a și căsătorit în vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia .

(NU RATA: SUPER-IMAGINI CU GRAVIDUȚA-VEDETĂ PE PLAJA DE LA FRATELLI!)

„IRIS STOENESCU, bine ai venit! Vom avea grijă de tine în cel bun mod”, a fost mesajul transmis de Alina Pușcaș, după ce a născut a treia oară.

Citește și...