Din ce motiv sunt certați Alex Velea și Connect-R. De ce nu își mai vorbesc de 12 ani

Autor:
Publicat: 12/11/2019 | 15:00

Alex Velea și Connect-R nu își mai vorbesc de 12 ani. Mărul discordiei a fost melodia compusă de cei doi în 2007, ”Dacă dragostea dispare”.

În urmă cu 12 ani, Alex Velea și Connect-R au lansat împreună o melodie care a ajuns HIT în scurt timp. Cei doi s-au lansat împreună și se considerau ”frați”. Asta până când s-au simțit păcăliți unul de celălalt în privința stabilirii contribuției fiecăruia la compunerea melodiei. Situația însă a degenerat, mai ales că a fost alimentată și de impresarii celor doi și… uite așa  ”frații” au ajuns să nu-și mai vorbească.

Acum însă după 12 ani, Alex Velea și Connect-R au îngropat securea războiului. Alex Velea i se va alătura lui Connect-R în spectacolul aniversar al acestuia, programat la Sala Palatului pe 9 iunie, atunci când interpretul împlinește 37 de ani. Alex Velea va fi însoțit la concertul lui Connect-R de Antonia, Nicole Cherry, Damian Drăghici și cântărețul de rap Shift. (CITEȘTE ȘI: NU E BANC! ALEX VELEA S-A FĂCUT BLOND. FANII AU AVUT UN ȘOC CÂND L-AU VĂZUT)

Și… cel mai probabil, fanii vor avea ocazia să-i asculte pe cei doi interpretând melodia care i-a consacrat.