Din păcate, s-a întâmplat! Anunțul făcut de soțul Andreei Bălan în miez de noapte: „Confirm că e adevărat”

Publicat: 05/03/2019 | 06:03
Din păcate, s-a întâmplat! Anunțul făcut de soțul Andreei Bălan în miez de noapte: „Confirm că e adevărat”

În această noapte, cu puțin timp înainte de ora 22:00 s-au confirmat zvonurile înfiorătoare potrivit cărora Andreea Bălan a făcut un stop cardio-respirator. Anunțul oficial a venit chiar de la soțul artistei. Din fericire, situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală excepțională de la spitalul Sanador, cel mai performant spital privat din România.

George Burcea a spus că, din păcate, partenera sa de viață a trecut prin clipe grele în sala de nașteri. În urma eforturilor medicilor de la Sanador, cântăreața și-a revenit și, din fericire, atât ea, cât și bebelușa sa sunt bine.

“În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a declarat George Burcea în această seară, titrează spynews.ro.

Citește și...