Dinamo, din nou prima în play-out-ul Ligii 1!

Autor: Cristian P
Publicat: 06/04/2019 | 14:24
Dinamo București s-a impus mai clar decât o arată scorul final, 3-2 (1-0) în duelul pe care l-a susținut în „Groapă” în runda a IV-a a play-ut-ului Ligii I cu Concordia Chiajna.

„Câinii” au câștigat grație „dublei” semnate se Papazoglou (min. 28,48) și Zenke (min. 56), golurile oaspeților purtând semnătura lui Ivanovici (min. 69, 90+3).

Mircea Rednic, antrenorul principal al „câinilor” s-a declarat nemulţumit de faptul că jucătorii săi s-au relaxat la 3-0 și i-a amenințat pe aceștia că va mai da fotbaliști afară pînă în vară dacă va fi cazul.

„Nu îmi place că jucătorii s-au relaxat la 3-0. Îţi lasă un gust amar. Dacă mai erau vreo cinci minute, aveam emoţii. Normal că i-am certat. Mă bucur pentru Papazoglou că a marcat, este un adevărat atacant şi pe viitor va juca mult mai bine. Avem concurenţă în atac, îmi doresc şi în apărare să fie concurenţă. Nu mai vine niciun jucător, dar poate mai pleacă vreun jucător sau chiar doi. N-avem voie să ne relaxăm aşa. Glumesc acum, n-ar trebui să mai plece nimeni, dar nu îmi place ce am văzut. Cred că SMURD-ul Mulţescu era cea mai bună soluţie la Chiajna şi aveau şanse mai mari la salvare”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Dinamo București.

După această victorie, Dinamo a acumulat 25 de puncte în clasament, la fel ca și Gaz Metan Mediaș, ardelenii urmând a juca în această rundă pe teren propriu cu FC Botoșani.

De partea cealaltă, Concordia Chiajna a rămas ultima în Liga I și cu 11 puncte și doar o minune îi mai poate salva pe ilffoveni de la retrogradare în acest sezon.

 

Citește și...