Dinamo, pas fals cu nou-promovata Chindia, înaintea debutului oficial în Liga 1!

Autor: Cristian P
Publicat: 10/07/2019 | 16:12
Dinamo, pas fals cu nou-promovata Chindia, înaintea debutului oficial în Liga 1!
Dinamo București și Chindia Târgoviște au încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul amical disputat astăzi în cantonamentul de la Săftica.

Golurile dinamoviștilor pregătiți de Eugen Neagoe au fost înscrise de căpitanul Dan Nistor în minutul 9, dintr-un penalty obținut de Andreas Mihaiu, și de atacantul italian Mattia Montini în minutul 70 al partidei.

De partea cealaltă, pentru nou-promovata Chindia Târgoviște, echipă pregătită de Viorel Moldovan au marcat Mihai Leca (min. 40) și Filip Mitrovic (min. 65). Portarul dinamovist Cătălin Straton a apărat, în minutul 29, un penalty executat de Mihai Voduț. Accidentat, Dan Nistor a fost înlocuit în minutul 39 cu Robert Moldoveanu.

De notat ar fi că la cererea lui Eugen Neagoe duelul s-a disputat cu porțile închise, accesul nefiind permis reprezentaților media, dar nici fanilor. În acest duel, Dinamo București a evoluat în prima repriză în formula  Straton – Moura, Klimavicius, Bejan, R. Grigore – Mrzljak, Bru – Sorescu, D. Nistor (min.39 R. Moldoveanu), Mihaiu – Montini, pentru ca în actul secund pe teren pentru „câini” să joace Piscitelli – Sorescu (min. 88 G. Crețu), Klimavicius, D. Ciobotariu, R. Grigore – Mrzljak (min. 64 D. Popa), Bru (min. 64 I. Filip), Răuță – Moldoveanu, Perovic, Montini (min. 76 A. Lazăr).

În altă ordine de idei, primul meci oficial al noului sezon competițional pentru Dinamo București, formație preluată în această vară de Eugen Neagoe, va avea loc luni, 15 iulie de la ora 21:00 la Ovidiu cu Viitorul Constanța. După acest duel, „câinii” vor evolua pe „Național Arena” cu Universitatea Craiova în runda a II-a a Ligii 1 după care se vor deplasa  în Gruia pentru duelul cu campioana CFR Cluj.

Citește și...