Dinamo scoasă din lupta pentru play-off în minutul 90 de un junior!

Autor:
Publicat: 20/12/2019 | 11:39
Dinamo scoasă din lupta pentru play-off în minutul 90 de un junior!

FC Botoşani a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), în prologul rundei a XXII-a a Ligii 1.

Unicul gol al partidei a fost înscris de jucătorul U 21 al moldovenilor, George Cîmpanu în minutul 90, la puţin timp de la intrarea pe teren, din pasa albanezului Enriko Papa.

„A fost o victorie mare. O echipă foarte mare, Dinamo, pentru mine e cea mai mare alături de Steaua şi Cluj, pe suporteri şi tot. A fost un meci foarte, foarte bun pentru noi. Dinamo a jucat contraatac, noi am jucat stilul nostru, stilul dat de Domn Profesor, jucăm pe pase mult, cu ocazii multe. Au fost faze foarte, foarte bune. Şi pe copil l-am felicitat, pe Câmpanu… a fost un meci foarte, foarte bun. Sunt foarte, foarte fericit. Şi pe bani şi pe tot, sunt foarte, foarte fericit. Nu cred că au un avantaj. Ei joacă acum cu Viitorul, cu Cluj, cu Craiova… noi jucăm cu echipe la fel ca noi. Bine, la fel ca noi… noi jucăm fotbal, nu stăm în poartă”, a declarat Enriko Papa, la finalul partidei cu Dinamo.

Elevii lui Marius Croitoru au avut pe finalul partidei două șanse de a marca în poarta „câinilor” însă șuturile lui Hamidou Keyta (min.76) şi Papa (min. 82), s-au izbit de portarul Riccardo Piscitelli.

Pentru „câini” aceasta este cea de-a treia înfrângere consecutivă în campionat, iar „câinii” riscă astfel să rateze pentru al treilea sezon consecutive play-off-ul.

De partea cealaltă FC Botoşani e neînvinsă de trei etape, în care are două victorii şi un egal. Cu cele trei puncte câștigate cu Dinmo, echipa lui Croitoru a acumulat 33 de puncte în clasament, la fel ca și Gaz Metan care este pe locul 6. Ardelenii vor evolua astăzi în campionat cu Viitorul pe teren propriu.