Dinu Patriciu, executat silit de amanta lui Omar Hayssam! Evaluatorul nu a putut intra in vila miliardarului

Publicat: 16/05/2013 | 00:09
Dinu Patriciu, executat silit de amanta lui Omar Hayssam! Evaluatorul nu a putut intra in vila miliardarului

Incurcate sunt caile Domnului! Dinu Patriciu a fost dat in judecata de fosta amanta a lui Omar Hayssam care a cerut executarea silita a miliardarului pentru o datorie de un million de euro.

Dinu Patriciu

Printre zecile de procese de executare silita a fostului magnat al petrolului se numara si cel al unei societati italiene de grafica. Pentru a -si putea recupera datoria de un million de euro, creditorul a apelat la un executor judecatoresc care a demarat imediat procedura la Judecatoria Buftea. Numai ca in acesasta speta, persoana licentiata care are responsabilitatea legala de punere in aplicare a dispozitiilor cu titlu executoriu este Violeta Parvan, nimeni alta decat fosta amanta a terosristului Omar Hayssam.

Violeta Parvan a fost avocata si amanta lui Omar Hayssam
Violeta Parvan a fost avocata si amanta lui Omar Hayssam

Femeia a reusit sa obtina executarea debitorului care a contestat decizia dar mai apoi si-a retras actiunea. Violeta Parvan a intrat in atentia presei dupa ce a solicitat Judecatoriei Sectorului 2 sa-i incredinteze fetita nascuta in urma relatiei cu Omar Hayssam. Cum terosistul numarul 1 al tarii nu era de gasit, sirianul a fost citat prin mica publicitate. Evident,Hayssam a pierdut procesul, copilul fiind incredintat spre crestere si educare mamei. Sara s-a nascut in martie 2005, inainte cu o luna ca tatal ei sa fie arestat. In cursul dimineti a fost din nou agitatie la vila de la Silistea Snagovului a lui Dinu Patriciu.

Omar Hayssam

Domeniul a fost “cotropit” de executori, evaluatori de tablouri, politisti si jandarmi. Cu taoate astea nu a fost scandal iar micile divergente sau rezolvat rapid. Executorii au incercat sa evalueze tablourile din casa miliardarului pentru a stabili daca acestea pot acoperi sumele de bani pe care le datoreaza Dinu Patriciu. Dupa discutii interminabile cu avocatii afaceristului, executorii nu au reusit sa ridice nici un obiect din vila datornicului.

Claudiu Valimareanu
 

Citește și...