Discuție halucinantă între manelistul Biju și polițistul care l-a amendat: ”Să moară familia mea dacă nu te…” VIDEO

Publicat: 09/08/2020 | 14:02
Discuție halucinantă între manelistul Biju și polițistul care l-a amendat: ”Să moară familia mea dacă nu te…” VIDEO

Manelistul Costel Biju a surprins pe toată lumea după o discuție deloc încinsă cu polițistul care l-a amendat, dar în care îl amenință, calm și fără ocolișuri, cu blestemele! De față era și prietena cântărețului. Polițistul a rămas mască, a întrebat dacă este amenințat, iar răspunsul a fost negativ.

CITEȘTE ȘI: MANELISTUL BIJU, ASALTAT DE MINORE. VEZI CE A PUTUT SA FACA!

Costel Biju a fost surprins fără mască de protecție la o stație de alimentare și, imediat, i s-a întocmit proces verbal. Amendă de 500 de lei, dar… Biju a părut, în primă fază, dezorientat. S-a uitat la polițistul care i-a citit regulamentul, explicându-i ce a greșit, apoi l-a înștiințat care este valoarea sancțiunii. Manelistul și-a îmbrățișat iubita, s-a îndreptat către organul de ordine cu bulentinul în mână și a întrebat: ”Plătesc amendă?” (NU RATA: FRATELE LUI EMI PIAN, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE LÂNGĂ SICRIU: ”AU VRUT SĂ MĂ OMOARE ȘI PE MINE ACUM TREI ANI!” ȘI-A ARĂTAT TĂIETURA DE PE GÂT VIDEO)

Baiiiii te iubesc ❤❤❤❤❤ 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Publicată de Costel Marodin pe Sâmbătă, 8 august 2020

Discuție halucinantă între manelistul Biju și polițistul care l-a amendat: ”Pregătește-te!”

Răspunsul polițistului a fost evident: ”Da!” Și atunci a ieșit blestemul din gura celebrului Biju: ”Te blestem, să moară familia mea! Deci să moară familia mea dacă nu te blestem!” Uluit, agentul îi spune să înceteze. ”Pregătește-te, în 15 zile…”, continuă Biju.

AFLĂ ȘI: FLORIN SALAM, DISTRUS DE DURERE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI EMI PIAN: ”SUNT SUPĂRAT, N-AM DORMIT DE CÂTEVA ZILE…” VIDEO

Polițistul întreabă: ”De ce să mă pregătesc?” ”Nu știu, mă duc la biserică să fac…”, zice Biju. ”Adică mă amenințați?”, continuă dialogul agentul. ”Nu ameninț, ferească Dumnezeu!”, se apără imediat manelistul. Care e de acord să semneze procesul verbal în care recunoaște că a greșit.

Și, pentru a avea ultimul cuvânt, mai mult, pentru a-l speria pe polițist, își întreabă un prieten: ”Bă, ce s-a întâmplat cu gaborul ăla care ți-a luat permisul?” Pesemne, Biju l-a blestemat!