Florin Salam, distrus de durere la înmormântarea lui Emi Pian: ”Sunt supărat, n-am dormit de câteva zile…” VIDEO

Publicat: 09/08/2020 | 11:58

Florin Salam a venit la înmormântarea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. Cu vocea răgușită, celebrul manelist a spus că este răvășit de evenimentele care s-au petrecut în aceste zile. El a mai declarat că se roagă lui Dumnezeu ca totul să fie bine.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI FABULOASE DE LA ÎNMORMÂNTARE! CUM ESTE PLÂNS EMI PIAN DE SUTE DE INTERLOPI! DRUMUL PÂNĂ LA GROAPĂ VIDEO

Florin Salam a fost unul dintre cei mai marcați maneliști de tragedia petrecută în lumea interlopă în noaptea de luni spre marți, atunci când Emi Pian a fost înjunghiat mortal de liderul unui alt clan mafiot. Totul s-a întâmplat în timpul unei partide de barbut la care au luat parte mai mulți oameni certați cu legea. După ce Pian a ajuns la spital iar la două ore distanță a fost declarat mort, Florin Salam a fost devastat. Se cunosștea bine cu Emi, de altfel, fiind prezent în calitate de cântăreț la multe petreceri date de interlopul trecut acum în neființă.

Forin Salam, distrus de durere la înmormântarea lui Emi Pian

Florin Salam a și cântat la parastasul din casa lui Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, încarcerat la Rahova pentru tentativă de omor. Mai mult, din cauza nerespectării ordinelor autorităților cu privire la COVID-19, acela de păstrare a distanței și a purtării obligatorie a măștii de protecție, Florin Salam a și fost amendat, alături de aproximativ 200 de interlopi, în decursul celor trei zile în care sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Pian s-a aflat în casa Duduianilor.

CITEȘTE ȘI: FOTO | CUM ESTE ÎMBRĂCAT EMI PIAN LA PRIVEGHI. FLORIN SALAM A CÂNTAT ÎN GENUNCHI LA CĂPĂTÂIUL LIDERULUI DUDUIENILOR

Florin Salam a venit să-l conducă la groapă pe cel care a fost Emi Pian, 39 de ani, fiind foarte marcat de tristul evenient. ”N-am dormit de câteva zile, sunt supărat pentru ceea ce s-a întâmplat. Ce să vă spun, mă rog la Dumnezeu să fie bine”, au fost puținele cuvinte ale unui Salam răgușit și aproape cu lacrimi în ochi. De remarcat că Florin Salam a respectat indicațiile oamenilor legii, purtând mască și atunci când le-a răspuns reporterilor care-l înconjuraseră.