Dispozitiv de urmărire, găsit sub maşina unui bărbat din Vâlcea. Ar fi fost montat de o femeie care îl hărţuia – VIDEO

Publicat: 30/10/2019 | 18:47

Un bărbat în varstă de 71 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a pus pe jar autoritățile, după ce a sunat la 112 și a anunțat că i s-a implantat un dispozitiv de urmărire sub mașină. El a mers cu maşina în service, iar mecanicul a observat aparatul suspect în momentul în care a ridicat autoturismul cu un dispozitiv hidraulic. (VEZI ȘI: ATENȚIE, ȘOFERI! CUM ÎŞI DAU SEAMA POLIŢIŞTII CĂ FOLOSIŢI TELEFONUL LA VOLAN)

Maşina era folosită și de fiul celui care a sunat la 112, în vârstă de 40 de ani, care a depus mai multe sesizări la poliţie, cum că ar fi hărţuit de o femeie de 38 de ani.

Plângere pentru hărțuire

„Un dispozitiv GPS a fost ridicat de către ofițerii SRI, dispozitiv ce era montat pe un autovehicul. Proprietarul autoturismului sub care a fost găsit dispozitivul GPS este un bărbat, de 71 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Autoturismul este folosit și de fiul acestuia, un bărbat de 40 de ani, care, în cursul lunii septembrie a depus o plângere la Poliția Municipiului Râmicu Vâlcea cu privire la comiterea infracțiunii de hărțuire de către o femeie de 38 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

O nouă reclamație

Descoperirea dispozitivului GPS a fost precedată de depunerea unei noi plângeri. (CITEȘTE AICI: CEL MAI AMUZANT EXPRIMENT FACUT DE UN HACKER: A SPART RETELELE VECINILOR CU…O PISICA!)

„De asemenea, în cursul zilei de 29 octombrie înainte de apelul pe 112, același bărbat a depus o petiție la Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea, prin care sesiza că aceeași femeie i-a adresat injurii și expresii jignitoare”, mai spun reprezentanţii ISU Vâlcea.

Autoritățile nu exclud ca dispozitivul să fi fost montat chiar de femeia în cauză, iar cercetările în acest caz continuă pentru a se lămuri toate circumstanțele incidentului.

Citește și...