Disputa intre Mick Jagger si familia modelului L’Wren Scott! Motivul? Orasul unde va fi inmormantata iubita starului!

Publicat: 24/03/2014 | 09:40
Disputa intre Mick Jagger si familia modelului L’Wren Scott! Motivul? Orasul unde va fi inmormantata iubita starului!

In timp ce solistul formatiei The Rolling Stones vrea ca iubita lui sa fie inmormantata in Los Angeles, familia acesteia vrea ca L’Wren sa isi doarma somnul de veci in Utah.

Jan Bambrough, sora modelului care si-a pus capat zilelor saptamana trecuta, a declarat ca intentioneaza sa o inhumeze pe aceasta in cavoul familiei lor din Utah. Asta in timp ce Mick Jagger vrea sa organizeze ceremoniile de inmormantare, sambata viitoare, in Los Angeles.

Mick Jagger si L'Wren Scott au fost impreuna timp de 13 ani
Mick Jagger si L’Wren Scott au fost impreuna timp de 13 ani

„Nimeni nu mi-a spus nimic despre nicio inmormantare! Nu am primit niciun apel din partea lui Mick Jagger. Au de gand sa faca ceremonia atat de secreta incat nici familia sa nu participe?”, a declarat sora lui L’Wren Scott pentru Daily Mail.

____

CITESTE SI:

Un mare cantaret britanic este in stare de soc! Iubita lui a fost gasita moarta! Politia ancheteaza o posibila sinucidere!

Politia confirma: iubita lui Mick Jagger s-a sinucis! Rockerul este devastat: „Nu reusesc sa inteleg de ce a facut asta”

_____

L’Wren a fost adoptata

Iubita lui Mick Jagger a fost fiica adoptiva a lui Ivan si Lula Bambrough, ambii inmormantati in Utah. Pe piatra funerara sunt inscriptionate si numele celor trei copii ai lor, inclusiv L’Wren.

L'Wren Scott a fost gasita moarta in apartamentul ei, saptamana trecuta. Politia a confirmat ca este vorba despre o sinucidere
L’Wren Scott a fost gasita moarta in apartamentul ei, saptamana trecuta. Politia a confirmat ca este vorba despre o sinucidere

Fratele lor, Randall, un consilier financiar si cel care a ajutat-o pe L’Wren sa isi promoveze colectiile de haine, nu este de acord cu ideea lui Jan. Acesta il ajuta deja pe Mick Jagger sa ii organizeze funeraliile surorii lui in Los Angeles.

Fratele modelului va insoti ramasitele pana in L.A.

Solistul de la The Rolling Stones se afla deja in L.A. si asteapta ca Randall Bambrough sa aduca in oras ramasitele surorii lui.

L'Wren Scott era cu 25 de ani mai tanara decat cantaretul
L’Wren Scott era cu 25 de ani mai tanara decat cantaretul

In pofida acestui fapt, Jan Bambrough tot mai spera sa schimbe planurile celor doi. „Este locul unde am crezut ca ne vom dormi cu totii somnul de veci.”, a mai spus ea.

R.O.

Citește și...