Divorț-șoc în showbiz-ul românesc. S-au despărțit după 9 ani de căsnicie: „Confirm faptul că am divorțat”

Autor: N.D.
Publicat: 28/06/2019 | 16:00
Divorț-șoc în showbiz-ul românesc. S-au despărțit după 9 ani de căsnicie: „Confirm faptul că am divorțat”

După ce  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a prezentat, în premieră, AICI, detalii picante despre cea mai nouă despărțire din showbiz-ul autohton, Amna a confirmat divorțul.(CITEȘTE ȘI: BIANCA, SUPER-PROVOCATOARE LA PLAJĂ ȘI CU UN HUBLOT DE 25.000 € PE MÂNĂ!)

Amna a pus punct unui mariaj de nouă ani cu Cristi Muşat. Cei doi s-au separat după ce mai multe luni au încercat fără rezultat însă să-şi salveze căsnicia. (NU RATA, AICI: SIMONA HALEP, ÎMBRĂȚIȘĂRI CU IUBI ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA + I-A FĂCUT ”BOTEZUL” ÎN ANTURAJ)

După 12 ani de relaţie dintre care nouă de mariaj, Andreea Muşat, pe numele ei real, s-a despărţit de soţul ei Cristi. Cântăreaţa şi cel care i-a fost soţ au împreună un băieţel, care luna viitoare va împlini 5 ani.  În urmă cu puțin timp, Amna a confirmat separarea de soțul ei, printr-un anunț postat pe contul ei de pe o rețea de socializare.(NU RATA, AICI: FOTBALISTUL GABI TAMAȘ DIVORȚEAZĂ DE IOANA?!)

”Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”, a scris Amna pe Facebook

Amna și Cristi Mușat au divorțat

S-au căsătorit în urmă cu nouă ani

Cristi a cerut-o pe Amna de nevastă, pe când se aflau într-o vacanţă, în Egipt, după mai mulți ani de relaţie. Artista a mărturisit că se aştepta la asta, dar Cristi Muşat a ţinut-o pe jar până în ultimul moment. (NU RATA, AICI: L-AM GĂSIT PE FOSTUL SOȚ AL LUI TEO TRANDAFIR! CUM ARATĂ + ACTUALA LUI SOȚIE)

„Am oficializat relaţia după trei-patru ani. Eram în vacanţă în Egipt şi eram convins că se aşteaptă să fie cerută în căsătorie, aşa că am ţinut-o pe jar până în ultima zi!”, a declarat Cristi, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp.

Citește și...