Divorțul de fosta soție l-a ”ruinat” pe Dorinel Munteanu: ”Rămân fără nicio sursă de trai și fără locuință…”

Publicat: 18/09/2018 | 22:38

Dorinel Munteanu, unul dintre membrii de marcă ai ”Generației de Aur” a fotbalului românesc, a traversat o situație de-a dreptul halucinantă. (Super oferta de angajare) Divorțul de fosta soție aproape că l-a ”ruinat” pe celebrul tehnician din Liga I. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii uluitoare din procesul pe care cel poreclit ”Neamțul” l-a avut cu fosta consoartă. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA UNUIA DINTRE MULTIMILIONARII CELEBRI AI ROMÂNIEI A FUGIT ÎN VACANȚĂ CU UN CUNOSCUT OM DE TELEVIZIUNE!)

În urmă cu câțiva ani, fostul mare fotbalist a introdus acţiunea de divorţ, iar procesul a fost unul rapid, magistraţii de la Judecătoria Reşiţa pronunţând verdictul după doar trei termene. ”Admite acţiunea precizată de reclamantul-pârât Munteanu Dorinel-Ionel în contradictoriu cu pârâta-reclamantă Munteanu Simona-Nicoleta. Desface căsătoria încheiată între părţi la data de 10 septembrie 1988 prin acordul ambilor soţi. Încuviinţează ca pârâta-reclamantă Munteanu Simona-Nicoleta să păstreze numele dobândit în urma încheierii căsătoriei, acela de „Munteanu”, se arăta în decizia instanţei.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

Magistraţii au decis că fostul fotbalist trebuie să achite şi o prestaţie compensatorie. ”Obligă reclamantul-pârât Munteanu Dorinel-Ionel să plătească pârâtei-reclamante Munteanu Simona-Nicoleta prestaţie compensatorie în cuantum de 1.500 euro lunar în situaţia în care aceasta nu realizează nici un venit sau dacă realizează venituri inferioare sumei de 20.000 euro/lunar, 2.500 euro/lunar în situaţia în care pe viitor va realiza un venit lunar de peste 20.000 euro/lunar, 3.500 euro/lunar pentru un venit lunar de peste 30.000 euro/lunar, respectiv 4.500 euro/lunar pentru un venit mai mare de 50.000 euro/lunar, la care se adaugă suma de cel mult 2.500 euro/lunar pentru cheltuielile curente din Germania (asigurare imobil, impozit, asigurare maşini, curent, apă, telefon, asigurare boală a fiicei)”.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănunte neștiute din procesul de divorț al fostului component al ”Generației de Aur”. Dorinel Munteanu, noul tehnician al formației din Chiajna, a fost la un pas de executarea silită a locuinței.( NU RATA, AICI: BANCA A PRIMIT ”OK-UL” SĂ EXECUTE CEL MAI SCUMP CARTIER DE VILE DIN ROMÂNIA…)

În fața magistraților, celebrul antrenor din Liga I a avut o pledoarie de-a dreptul emoționantă. ”Rămân fără nicio sursă de trai și fără locuință dacă nu dispuneți suspendarea executării silite”, au fost argumentele lui Dorinel Munteanu. Magistrații au ținut cont de pledoaria titratului tehnician și, după ce au analizat situația în care se află acesta, au decis suspendarea executării.(NU RATA, AICI: SOȚUL A PĂRĂSIT-O PE PROFA FILMATĂ ”ÎN FLAGRANT” CU ELEVUL ȘI ÎN PLUS…)

Admite cererea de suspendare a executării formulată de contestatorul MUNTEANU DORINEL IONEL . Dispune suspendarea provizorie a executării silite ce face obiectul dosarului de executare nr. 199/2017 al SCPEJ RĂDULESCU din Lugoj, până la soluţionarea cererii de suspendare formulată în cadrul contestaţiei la executare înregistrată pe rolul Judecătoriei Reşiţa sub nr. 7063/290/2017 . Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Reșița.

Dorinel Munteanu, într-o situație uluitoare

”Neamțul” a semnat cu Chiajna

„Neamţul” a perfectat un contract valabil un an, cu opţiune de prelungire pentru încă trei sezoane şi, potrivit unor surse apropiate lui, a semnat cu ilfovenii din dorinţa de a reveni în circuit după ce, în ultimii ani a avut probleme personale care l-au ţinut departe de lumea fotbalului. În vârstă de 50 de ani, tehnicianul se declară însă 100% apt de muncă şi dornic de a face faţă provocării de a salva Chiajna de la retrogradare. (NU RATA, AICI: UNS ANTRENOR LA CHIAJNA, DORINEL MUNTEANU VREA ÎN PLAY-OFF)

În cariera sa de antrenor, Dorinel Munteanu a câştigat două trofee, acestea fiind titlul de campioană şi Supercupa României în 2011, cu Oţelul. Dorinel Munteanu a antrenat la CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui, U Cluj, FCSB, Oțelul Galați, Dinamo București, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, Gabala, Astra Giurgiu, FC Zakho şi CSM Reşiţa.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...