Divorțul l-a bulversat de tot! Papadopol a șocat audiența de la TIFF cu hainele alese pentru covorul roșu

Publicat: 10/06/2019 | 12:05

Cu siguranță actorul nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții lui, după ce s-a aflat că divorțează de soția lui, după 12 ani de relație. Cea mai recentă apariție publică a lui Papadopol a uimit însă participanții de la TIFF, din cauza vestimentației pe care a ales s-o poarte la acest festival.

La sfârșitul lunii mai a explodat o ”bombă” în showbiz, aceea că actorul Alexandru Papadopol divorțează de soția lui, Ioana Ginghină, după 12 ani de relație. Nici măcar fetița pe care o au împreună nu a reușit să-i mai țină împreună.

Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest “parteneriat” nu presupune întodeauna iubire. Ba mai mult, câteodată nu e vorba nici măcar de răbdare, înțelegere sau bunătate. Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieții.

Ego-urile noastre se ciocnesc, fiecare încercând să fie peste, uitând că exact aceste lucruri te-au făcut să spui prima dată “Te iubesc”. Dacă la început îți făcea cu drag cafeaua dimineață, iar tu, coborând sexy, într-o cămașă de noapte, te așezai la masă alături de el, mulțumim pentru cafea cu un zâmbet și un sărut.

Acum, poate că este la fel, doar că tu cobori grăbită si nu mai observi de mult că îți face cafeaua zi de zi, de 12 ani… Acum este… normal. Da, așa este, căsnicia are momente când este plină de dezamăgire și îndoială. Și totuși sunt momente când este totul diferit”, a povetsit Ioana Ginghină într-o postare pe blogul ei.

Alexandru Papadopol a preferat să nu facă nicio declarație în această perioadă și să-și urmeze planurile profesionale. Asta nu înseamnă că aceste momente delicate din viața lui personală nu și-au pus amprenta pe el. Ba dimpotrivă. Cel mai recent eveniment la care a fost invitat, dar și premiat, TIFF, a fost momentul în care toată lumea a văzut că Papadopol nu trece deloc printr-o stare bună. El a venit îmbrăcat pe covorul roșu în tricou și o pereche de jeanși, total nepotrivit, iar privirea lui a fost mai mult pierdută.

Citește și...