DJ-ul Erick Morillo a fost găsit mort la 49 de ani în casa din Miami Beach. Declarațiile șocante ale polițiștilor după ce au ajuns în vila regretatului artist | VIDEO

Publicat: 02/09/2020 | 08:18

Lumea muzicii este în doliu după ce a fost făcută publică vestea teribilă potrivit căruia DJ-ul Erick Morillo a fost găsit mort în casa din Miami Beach. Polițiștii au făcut declarații șocante după ce au ajuns în vila regretatului artist, cunoscut pentru hitul din anii 90 “I Like to Move It” și pentru show-urile impresionante din Las Vegas. DJ-ul columbian avea 49 de ani.

Citește și: Doliu în lumea filmului de la Hollywood. Producătorul care l-a creat pe celebrul Scooby-Doo a murit: “El nu a încetat niciodată să scrie și să creeze, chiar….”

DJ-ul Erick Morillo a fost găsit mort în casa lui din Miami Beach

Erick Morillo a fost găsit mort în locuința sa din Miami Beach ieri dimineață de ofițerii care au răspuns la un apel la 911, făcut la ora locală 10:42, au anunțat anchetatorii. Oamenii legii au dezvăluit că nu au găsit indicii care să-i facă să ia în calcul ipoteza unei crime și că medicul legist va afla ce anume a provocat decesul, relatează jurnaliștii de la TMZ. Regretatul muzician a câștigat de trei ori titlurile “Best House DJ” și “Best International DJ” din premiile DJ.

Erick Morillo urma să se prezinte în fața judecătorilor vineri, 4 septembrie

Celebru sub numele de scenă Reel 2 Real, Erick Morillo a fost găsit fără viață la mai puțin de o lună după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală în Miami. DJ-ul columbian a fost acuzat de faptul că a hărțuit sexual o femeie după o petrecere organizată în propria lui casă. Victima a mărturisit că Erick Morillo a încercat să se apropie de ea, însă l-a refuzat de mai multe ori și a cerut o cameră în care să doarmă singură. În toiul nopții, tânăra s-a trezit dezbrăcată în patul artistului și cu el dezbrăcat lângă ea. Erick Morillo a negat acuzațiile care i-au fost aduse și s-a predat polițiștilor pe 6 august. Vineri, 4 septembrie, regretatul producător de muzică era programat să se prezinte în fața instanței.

Află și: Anunțul alarmant făcut în legătură cu criza epidemiologică! Unul dintre scenariile negre s-a petrecut

Erick Morillo, iubit de milioane de fani din întreaga lume

Piesa “I Like to Move It” a fost lansată în 1994 a cucerit topurile muzicale din Franța, Belgia, Olanda și Zimbabwe. Reel 2 Real (AKA DJ și producător Erick Morillo) s-a transformat rapid într-un fenomen cultural, cu apariții în numeroase emisiuni și jocuri video. Melodia a fost folosită cu succes în franciza “Madagascar”, cu versiuni cântate de actorii Sacha Baron Cohen, Danny Jacobs și Chris Rock.

Află și: Adelina Pestrițu, diagnosticată cu COVID-19! Vedeta a mărturisit totul cu ochii în lacrimi: “Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei” | VIDEO

Sursa foto: captură YouTube / Access / WPLG Local 10