Doctorul Cristian Andrei aruncă bomba! Cristina Țopescu chiar s-a sinucis?!

Publicat: 14/01/2020 | 11:04

Diana Maria susține că a fost una dintre prietenele Cristinei Țopescu. Aceasta a postat pe pagina de Facebook un fișier audio în care precizează că jurnalista avea depresie din cauza faptului că avea probleme cu banii și își plătea cu greu utilitățile, iar promisiuni de proiecte, de colaborări care nu s-au concretizat.

(CITEȘTE ȘI:  ULTIMUL MESAJ TRIMIS DE CRISTINA ȚOPESCU UNUI AMIC DE WHATSAPP)

Doctorul Cristian Andrei nu exclude varianta ca regretata prezentatoare TV să-și fi pus capăt zilelor. Expertul a explicat, cu lux de amănunte, de ce sunt capabile persoanele care au depresie.

Când ai depresie, nu prea ai chef să fii ajutat, pentru că tu nu consideri că meriți să fii ajutat și că are vreun rost să fii ajutat. Și atunci, izolarea crește iată că trebuie să treacă multe săptămâni pentru ca oamenii să observe că tu lipsești”, a spus Cristian Andrei.

Cine este Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

(VEZI AICI: SCENE TERIFIANTE ÎN CASA CRISTINEI ȚOPESCU. CÂINII ZĂCEAU MORȚI LÂNGĂ CADAVRUL EI ȘI…)

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii.

Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Citește și...