Document oficial în cazul Caracal: Gheorghe Dincă le-a dat la câini pe Alexandra și Luiza

Publicat: 24/10/2019 | 10:00

Apar noi informații cutremurătoare în cazul ”Caracal”, iar un document oficial, prezentat la un post de televiziune, aruncă în aer întreaga anchetă. Documentul respectiv – depus la începutul lunii august, a intrat în posesia jurnaliștilor de la România TV.

Avocatul familiei Melencu a depus o cerere de administrare de probe către DIICOT, solicitând expertizarea excrementelor animalelor care se aflau în curtea lui Gheorghe Dincă. Tonel Pop dorit efectuarea acestei expertize pentru a se constata dacă animalele au mâncat… carne de om. Într-o notă de subsol a documentului este menționat faptul că există posibilitatea ca animalele să fi fost hrănite cu trupurile fetelor ucise.

Numai că nu s-a primit niciun răspuns de la DIICOT, iar această ipoteză terifiantă – trupurile celor două fete ar fi fost date la câini de Gheorghe Dincă – nu a fost luată în calcul de anchetatori.

S-a pătruns în câmpul infracțional fără a exista protecția procedurală de necontaminare

„Având în vedere cele de mai sus,considerăm o greșeală procedurală foarte mare, faptul că s-a pătruns în câmpul infracțional fără a exista protecția procedurală de necontaminare și că în aceste condiții improprii au fost extrase de la locul faptelor, animalele, inclusiv prin posibila distrugere a probelor”, se precizează în documentul prezentat de România TV.

Totodată, nu trebuie uitată nici celebra stenogramă  conform căreia Gheorghe Dincă îi spunea soției: „Scoate câinii, ia câinii de aici”, informează decenews.ro. Câinii lui Gheorghe Dincă – Alexandra i-a auzit atunci când a sunat la 112 – au fost luați din curte imediat ce anchetatorii au pătruns în locuința criminalului.

Citește și...