Documente în premieră din dosarul celebrului interlop care e tovarăș cu Bănică Jr.: ”E un deținut model! A participat la programe și…”

Publicat: 31/08/2018 | 22:37

Ion Migdal, cunoscut drept “Migdale”, fratele lui Fane Spoitoru, a primit o lovitură cruntă, la care nu se aștepta. (Console si accesorii gaming) Tovarășul lui Bănică Jr. a solicitat eliberarea condiționată, însă magistrații nu au fost de acord cu cererea, deși, conform înscrisurilor este un deținut model și a participat la diverse programe în penitenciar. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă documente în premieră din dosarul celebrului interlop.

În martie 2011, Ion Migdal a fost condamnat de ÎCCJ la 13 ani de închisoare pentru trafic de droguri și spălare de bani. După ce a ispășit o parte din pedeapsă, fratele lui Ion Titișor, a făcut o cerere, la Judecătoria Găești, pentru eliberarea condiționată, în speranța că va părăsi penitenciarul unde este încarcerat. Nu a avut, din păcate pentru el, succes. Instanța i-a respins solicitarea, astfel că interlopul va rămâne după gratii. (Super oferte la accesorii gaming)

Deși, în cerere, “Migdale”, fratele lui Fane Spoitoru, prin avocatul la care a apelat, a precizat că, pe perioada detenției, a fost un deținut model, care nu a creat nicio o problemă. Ba mai mult, ruda de sânge a fostului lider al lumii interlope ar fi fost recompensat după gratii și ar fi fost dispus să muncească, dar starea de sănătate nu i-a permis. Pe baza acestor circumstanțe a sperat că va fi pus în libertate, înainte de termen.

Avocat N.I. pentru petent, solicită instanței admiterea cererii de liberare condiționată în temeiul art.60 Cod penal anterior în sensul că deși nu este îndeplinește fracția prevăzută de lege, petentul se află într-o situație delicată întrucât așa cum rezultă din dosarul medical, acesta nu poate presta muncă din cauza stării de sănătate. Sunt îndeplinite celelalte condiții în sensul că petentul a avut un comportament corespunzător, a fost recompensat de 24 ori, are un număr de înmatriculare impresionant de participări la programe și nu a fost sancționat”, se arată în solicitarea de eliberare condiționată. (VEZI AICI: NAȘUL A RUPT TĂCEREA DESPRE ”NUNTA SECOLULUI” DIN ROMÂNIA: ”AM ADUS LĂUTARI, BĂUTURĂ ȘI PROSTITUATE LA ÎNCHISOARE!”)

Magistrații nu au ținut, însă, cont de aceste lucruri. Astfel că Ion Migdal a rămas, în continuare, încarcerat.

Potrivit art. 59 al.1 C.P., pentru a putea beneficia de liberare condiționată, petentul trebuie execute cel puțin 2/3 din durata pedepsei închisorii perioadă în care pot fi incluse și zilele considerate ca executate ca urmare a muncii prestate, deci un total de 3561 zile. Situația că petentul nu a putut participa la activități lucrative din motive medicale înseamnă că, la analiza comportamentului său, se vor avea în vedere doar dovezile temeinice de disciplină și îndreptare, așa cum prevede art. 60 al. 1 C.P. De altfel, petentul poate acumula zile câștig și ca urmare a participării la cursuri de calificare sau cursuri de școlarizare, așa cum rezultă din prevederile Legii 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate. Neîndeplinirea de către condamnat a condiției privitoare la fracția minimă care trebuia executată face ca analiza conduitei sale să fie inutilă. Având în vedere faptul că persoana privată de libertate nu a executat fracția minimă prevăzută de lege pentru a putea fi liberată condiționat, instanța urmează să respingă cererea acesteia”, au decis magistrații, astfel că “Migdale” a rămas după gratii. (CITEȘTE ȘI: FRATELE LUI FANE SPOITORU A VRUT SĂ ORGANIZEZE O REVOLTĂ ÎN ÎNCHISOARE DUPĂ CE…A PĂŢIT-O)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu toate amănuntele din acest dosar!

Tovarăș bun cu Bănică Jr.!

Ștefan Bănică Jr. și Migdale au colaborat, prima dată, în 2005, în serialul „Băieți buni”, difuzat de PRO TV, unde „Ciupanezu'”, personaj interpretat de artist, a apelat la un bătăuș plătit, rol interpretat de fratele lui Fane Spoitoru. Ulterior, doi ani mai târziu, Bănică Jr. a apelat din nou la serviciile lui “Migdale”, acesta ajungând să apară în clipul piesei „S-o facem lată”, fix lângă cunoscutul cântăreț! (NU RATA: VĂDUVA CELEBRULUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA! CUM A PIERDUT VILA FAMILIEI: ”AM LĂSAT CASA SEMN!”)

“Migdale” și “locotenenții” ar fi vândut heroină, cocaină și ecstasy

Potrivit rechizitoriului de trimitere în judecată, în perioada 2007 – 2008, “Migdale” și “locotenenții”  săi ar fi vândut și intermediat vânzarea unor importante cantităţi de heroină, cocaină şi comprimate ecstasy, obţinând importante beneficii financiare şi materiale, beneficii cărora le-au dat o aparenţă de legalitate. Ei au fost arestaţi pentru livrare de stupefiante în zonele Vitan şi Tineretului din Capitală, după ce au vândut droguri unor polițiști sub acoperire. La perchezițiile făcute de anchetatori la domiciliile acestora, s-au descoperit 2,5 de kilograme de heroină şi aproximativ zece grame cocaină, droguri în valoare de aproximativ 50.000 de euro. De asemenea, procurorii au pus sechestru pe două autoturisme de lux – un Audi A4 şi un Jeep Grand Cheroke. (VEZI AICI: IMAGINI FABULOASE DE LA PRIVEGHIUL LUI FANE SPOITORU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...