Acasă » Cancan » Documentele secrete pe care Vaticanul le-a ascuns cu privire la anul 2019!

Documentele secrete pe care Vaticanul le-a ascuns cu privire la anul 2019!

De: Cristian Lisandru 31/12/2018 | 20:14

Vaticanul este unul dintre cele mai vizitate locuri din lume. Dar este și ținta principală a teoriilor conspiraţiei. Arhivele Vaticanului conțin unele dintre cele mai importante documente secrete, unele care ar putea chiar să schimbe istoria și, mai ales, destinul omenirii. Este vorba despre mari adevăruri ascunse, iar acestea – dacă ar fi descoperite – ar schimba radical ideea despre viaţă. Surse neoficiale susţin că documentele din arhivele Vaticanului descriu cu lux de amănunte locul unde au fost ascunse artefacte precum Sfântul Graal, Chivotul Legii sau descriu numeroase evenimente din istorie, dar şi implicarea extratereştrilor în evoluţia umană. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă informații extraordinare referitoare la documentele secrete pe care Vaticanul nu le prezintă opiniei publice, cu atât mai mult cu cât nu este vorba despre istoria sau religiile omenirii, ci despre anul… 2019.   

Fiind unul dintre cele mai bine păzite locuri din lume, în arhivele Vaticanului doar patru oameni au acces la aceste documente: Bibliotecarul, doi Arhiviști Emeriți și Șeful Arhivelor Secrete ale Vaticanului. Toţi ceilalţi, inclusiv înalții reprezentanţi ai Sfântului Scaun, atunci când doresc să citească un anumit document din arhivele secrete, trebuie să facă o cerere în acest sens, aștepând apoi aprobarea. De-a lungul timpului, foarte mulți cercetători și jurnaliști au dorit să intre în Arhivele Vaticanului, dar zeci de mii de cereri au rămas, pentru totdeauna, respinse. Numai câțiva ”privilegiați” au putut să pășească în ”zona interzisă” a arhivelor. (CITEȘTE ȘI: DOCUMENTE ȘOCANTE DIN DOSARUL MILITARULUI CARE ȘI-A MĂCELĂRIT IUBITA LA MANICHIURĂ: ”CÂND VICTIMA ERA ÎN AGONIE, EL…”)

Anul 2019 – un an al încleștărilor, al atentatelor, al jocurilor politice și economice

Arhivele Vaticanului sunt locul unde secretele sunt foarte bine păzite. Nimeni nu-și poate imagina că ar putea intra, fără aprobare, într-un astfel de loc misterios și sacru, acolo unde istoria întreagă a omenirii este așezată pe rafturi, la o temperatură constantă, menținută artificial. Cărți extraordinare, documente cu o vechime impresionantă, artefacte care ți-ar putea tăia respirația. Răspunsuri la întrebări puse de veacuri, revelații la care, din nefericire, nu au acces decât ”inițiații”.

Totuși, există informații – e drept, puține – referitoare la unele documente pe care Vaticanul le-ar deține. Anul 2019 pare a fi unul extraordinar de important, iar ”oamenii de la Vatican” reușesc, aproape de fiecare dată, să fie cu un pas înaintea evenimentelor. Documentele vizează oameni politici importanți ai lumii, lideri incontestabili, oameni de afaceri. 

Arhivele Vaticanului ascund informații prețioase despre posibile mișcări ale grupărilor teroriste și chiar planuri ale unor viitoare atentate. Există statistici întocmite cu regularitate și cu minuțiozitate, în ele regăsindu-se date economice care dau fiori. Vaticanul nu întreține doar latura spirituală și aplecarea către comuniunea cu divinitatea. Un întreg serviciu – cu ramificații secrete – studiază, cercetează diferite domenii, adună dovezi irefutabile și trage concluzii care sunt prezentate numai conducerii Bisericii.

Atunci când jurnaliștii au întrebat motivul pentru care aceste documente sunt atât de bine păstrate, reprezentanții Vaticanului au replicat – surâzând superior – că este vorba doar despre…  chitanțe, corespondenţă regală, cât și alte numeroase administrative de care nu poate fi nimeni din exterior interesat. (VEZI ȘI: ATENTAT SÂNGEROS LA KABUL. CEL PUȚIN 50 DE PERSOANE AU MURIT ÎN URMA UNEI EXPLOZII PROVOCATE)

Cetatea Vaticanului, locul celor mai bine păzite secrete

Marchizul Andre De La Franquerie și secretele ”bine păstrate” ale Vaticanului

Cel care a avut acces la cele mai secrete documente a fost marchizul Andre De La Franquerie, care a fost omul de încredere a cinci papi. El a avut acces la toată biblioteca Vaticanului și a participat la cele mai secrete discuții purtate între inițiați. Franquerie susține că Vaticanul deține documente cu privire la:

atacurile teroriste din întreaga lume

 – secretele oamenilor politici

 – secretele celor mai importanți oameni de afaceri

criza mondială

informații extrem de prețioase despre boli considerate ”incurabile” de oamenii care nu pot avea acces la informații secrete. 

Franquierie spunea despre fostul șef al FMI Dominique Strauss-Kahn, spre exemplu, că era un om puternic, știa prea multe și urma să devină președinte al Franței. Trebuia oprit cu orice chip şi a fost oprit din ascensiunea fulminantă. I s-a înscenat că ar fi agresat sexual o menajeră de la un hotel și a fost trecut ”pe linie moartă”. (NU RATA: VIDEO AU APARUT PRIMELE IMAGINI DIN HOTEL CU DOMINIQUE STRAUSS KAHN SI CAMERISTA CARE L-A ACUZAT DE VIOL!)

Arhivele Secrete ale Vaticanului – ”Dacii nu au fost romanizați niciodată”

Una dintre mărturii – promovată în diverse publicaţii ca având ca sursă „Arhivele secrete ale Vaticanului” – vorbeşte despre faptul că dacii nu au fost romanizaţi niciodată, că românii sunt descedenţii direcţi ai dacilor sau că strămoşii noştri antici au fost una dintre cele avansate civilizaţie a lumii. De asemenea, limba latină şi-ar avea originea în limba vorbită de daci.

Ipotezele au fost contrazise, totuși, de alţi cercetători, aceștia nereușind să descopere argumente pentru a susţine mitul secretelor păstrate de Vatican cu privire la daci. 

„Multele goluri şi necunoscute despre civilizaţia dacilor sunt umplute cu mituri, idei care se propagă într-un curent periculos, ce exagerează foarte mult calităţile locuitorilor acestor pământuri, o dorinţă de a ne prezenta lumii ca o civilizaţie cu totul aparte. Este foarte uşor să faci afirmaţii din spatele unei potenţiale secretomanii care ar înconjura bibilioteca Vaticanului.

Realitatea este că aceste arhive au un acces extrem de restrâns din cu totul alte motive. Se adresează doar unor specialişti, cunoscători de limbi medievale, ori aceştia sunt destul de puţini. Prin urmare, nu există nici o conspiraţie, în sensul că «cineva» are grijă ca aceste adevăruri să nu fie publicate, ci sunt foarte puţini cei care le-au cercetat“, susținea, la un moment, istoricul Dorin Stănescu. (NU RATA: UN MISTER VECHI DE 500 DE ANI A FOST ELUCIDAT LA VATICAN)

Conform unor documente păstrate în Arhivele Vaticanului, dacii nu ar fi fost romanizați niciodată

Documentele secrete ale Vaticanului și viața lui Iisus

Cel mai controversat subiect despre care se spune că Vaticanul ar deţine dovezi este viaţa lui Iisus. Conform documentelor din interiorul Vaticanului, Iisus nu ar fi fost cel pe care îl credem noi în ziua de astăzi. Există numeroase scrisori între Sfântul Paul şi împăratul Nero, care detaliază viaţa şi personalitatea lui Iisus. (VEZI ȘI: DESCOPERIRE INCREDIBILĂ! CUM ARĂTA, DE FAPT, IISUS!)

Se spune că Iisus ar fi fost trimisul extratereştrilor pe Terra şi ar fi luat formă fizică umanoidă doar pentru a părea un om ca toţi ceilalţi. De asemenea, în interiorul Arhivelor există numeroase portrete ale acestuia şi ciudat este faptul că niciunul nu seamănă cu cel pe care Biserica îl prezintă în icoanele sale.

Mai mult de atât, se vehiculează ideea conform căreia Iisus ar fi fost însurat şi ar fi avut moştenitori. Nu se poate preciza cu exactitate câţi copii a avut, dar ar fi cert, potrivit adepților teoriilor conspirației, faptul că Maria Magdalena a fost soţia sa. (CITEȘTE ȘI: MICHAEL SCHUMACHER A PRIMIT O VIZITĂ SUPRIZĂ DE LA VATICAN)

Arhivele Vaticanului ar conține documente în care viața lui Iisus este prezentată cu totul altfel decât spun reprezentanții Bisericii

Reprezentanții Vaticanului: ”Extratereștrii există și au fost creați de Dumnezeu”

Jose Gabriel Funes, astronomul sef al Vaticanului si consilierul stiintific al Papei Benedict al XVI-lea, a declarat că pot exista extratereștri și aceștia sunt o parte a creației lui Dumnezeu. Funes afirmă că nu există niciun conflict între credința în Dumnezeu și posibilitatea ca alte civilizații extraterestre să fie mai evaluate decât oamenii, informează Daily Galaxy.

„În opinia mea, aceasta posibilitate există. Nu putem exclude că viața s-ar fi putut dezvolta în altă parte. Numărul mare de galaxii, cu propriile lor planete, face posibil acest lucru”, a spus reverendul Funes, directorul Observatorului Vaticanului și consilierul științific al Papei Benedict al XVI-lea, într-un interviu acordat ziarului Vaticanului, ‘L’Osservatore Romano’. (VEZI ȘI: PRIMUL EXTRATERESTRU CARE SE LASĂ FILMAT? IMAGINILE CARE AU CUTREMURAT LUMEA ÎN 2018)

Întrebat dacă a făcut referire la ființe similare oamenilor sau chiar mai evoluate, el a declarat:

”Desigur, într-un Univers atât de mare nu poți exclude această ipoteză. Așa cum există o multitudine de creaturi pe Pământ, pot exista alte ființe, chiar inteligente, create de Dumnezeu. Acest lucru nu este în contrast cu credința noastră, deoarece nu putem pune limite pe libertatea de creație a lui Dumnezeu. De ce nu putem vorbi despre un «frate extraterestru»? Ar fi o parte a creației”, a spus Funes.

Vaticanul nu contestă existența extratereștrilor

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...