Doi baschetbaliști de culoare, înjunghiați pe o terasă din centrul Brăilei. Darrel Bowie, în stare gravă

Publicat: 16/09/2018 | 09:20

Doi baschetbaliști de culoare, jucători ai clubului Cuza Sport, au fost înjunghiați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul Brăilei. Darrel Bowie si Joseph McClain, in varsta de 25 si, respectiv, 26 de ani, au ajuns la spital și au fost operați, unul fiind în stare gravă.

Citește și: Reacția Ambasadei SUA la București după ce doi sportivi americani au fost înjunghiați

Doi baschetbaliști de culoare, înjunghiați pe o terasă din centrul Brăilei

Darrel Bowie se afla in stare grava, cu plamanul perforat, fiind supus unei interventii chirurgicale, potrivit debraila.ro. Cei doi baschetbalisti au ajuns la echipa Cuza Sport in urma cu doar o luna de zile.

Citește și:EXCLUSIV. Noi informații despre starea de sănătate a baschetbaliștilor înjunghiați în Brăila. Medicii au dat verdictul clar

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, că incidentul s-a produs pe o terasă din centrul municipiului Brăila.

”În jurul orei 2.00, sportivii se aflau pe o terasă din centrul municipiului Brăila. În urma unui conflict în care au fost implicate mai multe persoane, cei doi americani au fost înjunghiați. Încă se analizează camerele din zonă pentru a stabili cu exactitate numărul și numele celor implicați, nu sunt identificați toți. Cei doi americani de 24 și 25 de ani au fost transportați la spital și s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Laura Dan.

Citește și: Anchetatorii au un suspect principal în cazul americanilor înjunghiaţi pe o terasă din Brăila

Directorul Spitalului Județean Brăila, Delia Râșnoveanu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că cei doi au fost operați.

”Unul dintre ei este în stare bună, celălalt nu. Au fost aduși pe parcursul nopții la spital”, a spus Delia Râșnoveanu.

Cei doi sportivi joacă pentru echipa de baschet Cuza Sport, formația care în sezonul trecut a reușit să promoveze în prima divizie de baschet masculin.

Citește și...