Doi copii din Vaslui, dispăruţi de 6 zile. Au plecat de la o stână şi nu s-au mai întors

Publicat: 08/11/2019 | 18:38
Doi copii din Vaslui, dispăruţi de 6 zile. Au plecat de la o stână şi nu s-au mai întors

Doi băieți de 11 și 13 ani din comuna Banca, județul Vaslui, au fost dați dispăruți după ce au plecat în urmă cu șase zile de la o stână și nu s-au mai întors. Copiii sunt căutați de polițiști și pompieri.

Poliţiştii vasluieni au fost anunțați vineri, că doi copii în vârstă de 11 și 13 ani, din comuna Banca, au plecat în data de 2 noiembrie de la o stână aflată în vecinătatea localității Banca-Sat și nu s-au mai întors.

Potrivit IPJ Vaslui, copilul în vârstă de 11 ani se numește Irimia Ion Mihai, iar la data dispariției era îmbrăcat cu o geacă maronie, purta pantaloni gri și cizme de cauciuc de culoare verde. El are o înălțime de aproximativ 1.40 metri, greutate aproximativă de 40 de klograme, părul blond și ochi verzi.

Băiatul de 13 ani se numește Irimia Neculai, iar la data dispariției era îmbrăcat cu un pulover albastru cu dungi roșii, purta pantaloni sport albaștri, cizme de cauciuc de culoare albastră și un fes negru.

Copilul are o înălțime de aproximativ 1.40 metri, greutate aproximativă de 45 de kilograme, părul șaten și ochi albaștri.

Cei doi copii sunt căutați de polițiști și pompieri.

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citește și...