Doi iubiți din Vâlcea au omorât cu sălbăticie un bătrân pentru banii de medicamente

Publicat: 12/02/2019 | 09:35

Un băiat de 18 ani și o fată de 19 ani, iubiți, au fost arestați, după ce  au ucis un bătrân din localitatea Tomșani, căruia i-ar fi furat  banii de medicamente. Criminalul și-a prevestit destinul: se fotografia des lângă mașini de poliție.

Găman Vasile și Mădălina Bulfeci din județul Vâlcea sunt acuzați de omor calificat și violare de domiciliu. Potrivit procurorilor, cei doi iubiți au lovit un bătrân în vârstă de 80 ani, pentru a-i sustrage o sumă de bani pe care credeau că acesta o deţine, motiv pentru care au pregătit, premeditat comiterea faptei, luând asupra lor o coadă de topor din lemn, mănuşi şi mai multe pungi din plastic ce urmau a fi folosite pentru a nu lăsa impresiuni papilare.

„În acest context, în timpul nopții de 06/07.02.2019, inculpații au pătruns fără drept în curtea și locuința victimei R.G. pe care l-au găsit dormind în dormitor, pe un pat, aşezată pe partea stângă a corpului. În aceste împrejurări, în realizarea scopului infracţional, în timp ce inculpata minoră I.E.A. a luminat cu lanterna telefonului mobil patul pe care dormea victima asigurând astfel vizibilitate inculpatului Găman Vasile, acesta din urmă l-a lovit pe R.G., în timp ce dormea, de mai multe ori, în cap cu coada de topor, producându-i multiple leziuni în zona capului, provocând decesul victimei. După exercitarea acestor acte de agresiune, cei doi inculpați au sustras din locuință suma de 1000 lei”, se arată în raportul procurorilor.

Tânărul se pare că îşi prevestise în urmă cu două luni destinul, când s-a fotografiat lângă o maşină de poliţie. „Din nou la sectie”, a postat acesta pe pagina lui de Facebook.

 

Citește și...