Doi polițiști brăileni, bătuți măr pentru că au „stricat” o petrecere! Oamenii legii au fost băgați în spital de petrecăreți

Publicat: 27/10/2018 | 14:17

Doi poliţişti din Brăila au fost bătuţi măr de mai mulţi bărbaţi şi au ajuns la spital, vineri noapte (26 octombrie). Oamenii legii au fost chemaţi de vecinii agresorilor care dădeau o petrecere.

Scenele halucinante au avut loc în cartierul Chercea din Brăila. În jurul orei 22.30, vecinii agresorilor de pe  pe strada Victor Vâlcovici au sunat la 112 pentru a reclama faptul că în zonă este o petrecere şi nu se pot odihni din cauza gălăgiei. Un echipaj al Poliţiei Brăila, format din doi poliţişti, a bătut la uşa petrecăreţilor şi i-au cerut proprietarului să se legitimeze. Bărbatul a devenit violent și i-a înjurat pe oamenii legii. În ajutorul lui au sărit și alți petrecăreți. Cei doi poliţişti au fost bătuţi cu pumnii şi cu picioarele.

Agresorii au fost reținuți

Oamenii legii au cerut ajutorul colegilor, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de Poliţie. Agresorii au fost imobilizaţi şi transportaţi la sediul IPJ Brăila pentru audieri, acolo unde au fost reţinuţi pentru ultraj, potrivit obiectivbr.ro. Polițiștii bătuți au fost transportați de urgență la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila. Unul dintre aceștia a rămas internat pentru mai multe investigații.