Doi soți din Mureș s-au luat la bătaie în incinta magazinului pe care îl dețin. Incredibil de la ce a pornit conflictul

Publicat: 14/07/2020 | 11:57
Doi soți din Mureș s-au luat la bătaie în incinta magazinului pe care îl dețin. Incredibil de la ce a pornit conflictul

Doi soți din Mureș s-au luat la bătaie în incinta magazinului pe care îl dețin. Este incredibil motivul de la care a pornit conflictul.

Pe 13 iulie, în jurul orei 17.20, Poliția orașului Luduș a fost sesizată prin Apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în incinta unui magazin din oraș, o persoană ar fi fost agresată fizic.

La fața locului, polițiștii au stabilit că între un bărbat, de 37 de ani, din Luduș, administratorul societății comerciale și soția acestuia ar fi izbucnit un conflict spontan, pentru că bărbatul nu a vrut să poarte mască de protecție în incinta magazinului. În urma disputei, aceștia s-ar fi agresat reciproc. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE ÎȘI PUNE BIANCA DRĂGUȘANU ÎN BAGAJ CÂND PLEACĂ LA MARE: ”CUNOSC O SINGURĂ PERSOANĂ CARE ARE MAI MULTE CHESTII DECÂT MINE”)

Bărbatul a fost sancționat

Bărbatul de 37 de ani a fost sancționat contravențional pentru că nu a purtat mască de protecție în incinta magazinului, în conformitate cu prevederile legale. (VEZI ȘI: RĂZVAN SIMION O SĂ TURBEZE! LIDIA BUBLE, FILMATĂ DEZBRĂCATĂ CU ALT BĂRBAT)

Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în cadrul căruia se desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.