Doi tineri au năvălit peste doi bătrâni din Mehedinți. Este incredibil ce au furat

Autor: A.N.
Publicat: 20/10/2019 | 17:10

 Doi bărbați din județele Mehedinți și Dolj au bruscat noaptea doi bătrâni din comuna Vlădaia, cărora le-au furat din casă bani, motorină și alte bunuri în valoare totală de 2.500 de lei.

Unul dintre cei doi bărbați de 32, respectiv 35 de ani, este vecinul bătrânilor. Cei doi sunt bănuiți că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, au bruscat doi bătrâni de 75 și 89 de ani, pentru a fura bunuri din casa lor.

Duminică, suspecții vor fi prezentaţi Judecătoriei Vânju Mare cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 19 octombrie, un bărbat de 89 de ani, din localitatea Vlădaia, județul Mehedinți, a sesizat prin 112 faptul că, în aceeași dată, în jurul orei 02.00, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, au bruscat-o pe soție, în vârstă de 75 ani și au sustras mai multe bunuri. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că este vorba de două persoane care au pătruns în locuință, au agresat-o pe septuagenară și au sustras o cantitate de motorină dintr-un recipient de 200 de litri, 700 de lei si mai multe bunuri, prejudiciul fiind de 2.500 lei. În urma activităților desfășurate au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arest doi bărbați de 32, respectiv 35 ani, din comuna Vlădaia, județul Mehedinți și comuna Salcuța, județul Dolj”, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Cei doi bărbați sunt cercetați pentru tâlhărie calificată.

Citește și...